Milyen "idegesítő" szavakat tudtok még?
Figyelt kérdés
Pl. köszcsi, pillcsi, puszcsi, bicsi-bocsi, üccsi ... :D2009. ápr. 9. 20:24
1/17 anonim válasza:
2/17 anonim válasza:
ubcsi,büfcsi,papcsi,bocsika,
dadogó magyar.Óborzalom
3/17 tade válasza:
"Jajj, ittenem egy depi vagyok, mindjart ongyi leszek!"... Hat ettol a falra tudok maszni. Vagy van jobb is: "Becsomizom a karcsi ajcsiaimat ebbe a csini kis karcsipapirba"...A "karcsi" szo nem egyenlo a "karoly" nev becezesevel :DDD
4/17 anonim válasza:
Engem még a "csi" végződésnél is jobban idegesít a "ci" végződés. Pl. tejci, kajci.
De irritál a szeri, köcce, fizu, esi (sms) is.
5/17 anonim válasza:
mien, ien, oan, naon, lávollak...
Nézz körül a Myvip-en, ha mazochista vagy!
9/17 anonim válasza:
13 éves lány vagyok, egy csomó barátnőm így beszél én meg már a gép előtt a fejemet verem, mert fujj már... ezek közül pár: naon, oksa, szeri, ceri, láwollak, puszcsi, puxa, pux. De egy másik barátnőm konkrétan így beszél: Okcsi, akkcsi talcsi szüncsiben... Már a falat kaparom annyira rossz.
10/17 A kérdező kommentje:
:D:D:D
De egyébként honnan jött ez a fajta beszéd "stílus" ?
2009. ápr. 10. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!