Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar a pólók és...

Titeket nem zavar a pólók és nadrágok hátulsó részén levő címke?

Figyelt kérdés
Én szinte állandóan kivágom, mert megőrülök attól, hogy folyton szúrja a nyakamat vagy a hátsómat! Egyáltalán minek teszik azt oda? Azt tudom, hogy azon van hogy milyen körülmények között lehet mosni az adott ruhát, de könyörgök! Miért nem tudják valami puhább címkére nyomni? A nadrágoknál úgy fölvarrni, hogy ne zavarjon, a pólóknál pedig egyszerűen belevasalni a ruhába (ugyanis már láttam erre példát).
2011. aug. 4. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Engem soha sem zavart.

Sőt még jó is néha, mert pl férfi pizsama, mackó nadrágnál még segít is, hogy melyik az eleje, v a hátulja. Ugyanis ezeken nem mindig van rajta "fütyi kapu" vagyis slicc!

2011. aug. 4. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
de idegesít. rögtön levágom. de az elöttem szólónak is van igazsága, mert pizsamákba, bizonyos melegítökben... szóval olyan ruhákban, ahol nem egyértelmű, hogy melyik az eleje-hátulja, bennehagyom.
2011. aug. 5. 02:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is ezért hagytam sokáig a pizsamámban a címkét, de egy idő után elegem lett abból, hogy folyton szúrt és vakaróznom kellett miatta alul meg felül, ezért ki kellett szednem.
2011. aug. 5. 02:19
 4/7 anonim ***** válasza:
engem sokkal jobban idegesít, hogy rengeteg embernek kifordul a pólója, kardigánja ott, ahol a címke van, és nem veszik észre! olyan idétlen!
2011. aug. 5. 04:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, mikor egy egész egri csillagok bele van varrva a ruhába....sosem fogom megérteni, miért szükséges ez...
2011. aug. 5. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
De,engem is nagyon zavar.Es amint veszek egy uj ruhat a legelso dolgom kivagni a cimkejet.Es ami meg zavarobb mikor az embereknek kilog a cimke valamelyik ruhajabol.Nagyon undoritonak talalom,de van meg jobb:majd figyeljetek meg hogy sok ember ugy maszkal az utcan a szep tusarkujaban,hogy alul meg ott van a cimke hogy mennyibe kerult. Komolyan mondom,nagyon de nagyon csunya.
2011. aug. 7. 17:40
 7/7 anonim válasza:
Nemrég egy elhízott tanáromnak az iskolában hátul a nadrágjából kilógott egy hosszú fehér cimke...szerintem idétlenül nézett ki :((
2016. ápr. 11. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!