Amikor a Gyűrűk ura film végén frodó és gandalf a tündékkel elhajózik ki a tengerre akkor lehet tudni hogy hova mennek? Mert eddig az istenért se tudtam rájönni. Valaki kérem mondja meg XD
Nekem meg a bővített változat maradt ki.
Szarumán foglalja el a Megyét a könyv végén.
A film már így is bő lére volt eresztve, muszáj volt megvágni, de ezért kár, hogy csak a bővített változatba került be Szarumán halála.
áhh, köszi, de tényleg kár, hogy neked kimaradt a bővitett mert abban sok fontos részlet is benne van. azért nézem a neten, nem a tévében. pl. amikor a végén aragorn a fekete kapu elé akar vonulni, előtte belenéz a gömbe, meg szauron szája is, nagyon jó...szerintem ha van időd, nézd meg. amit láttál, azt át is pörgetheted, de komolyan érdemes:)
itt egy link: ***** filmnezes
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szóval pontosan: Frodóék Valinorba a ,,Boldog Birodalomba" hajóznak itt élnek az istenek a Valák,ők teremtették Erut a Földet a dalból.
Asszem 13 Vala van,7pasi és 6csaj Vala van,minden női Valának van egy férfi Valája,kivéve egy férfinak Morgothnak,aki folyton lerombolja a többi Vala munkáját,ő a gonosz,az ő elleni harc is benne van a Szilmarilokban,meg benne van Szauron story-ja is.Na Frodó igazából maradhatott volna a Megyében is,de olyan nagy lelki átalakuláson ment át,hogy erre már nem volt képes,ezért elment Valinorba és ott boldogan béében élhet az istenek oltalma alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!