Amikor a Gyűrűk ura film végén frodó és gandalf a tündékkel elhajózik ki a tengerre akkor lehet tudni hogy hova mennek? Mert eddig az istenért se tudtam rájönni. Valaki kérem mondja meg XD
Egy fejezet címe a könyvből.
SPOILER ALERT!
Amikor Frodóék visszatérnek a Megyébe, azt találják, hogy az orkok elfoglalták, és nekik kell felszabadítani, és elkergetni a vezetőjüket, akinek személye legyen meglepetés.
Ez sokat dobott a regényen, hiszen előtte hosszú oldalakon át utaztak hazafelé, és minden eddigi szereplő feltűnt, hogy fusson néhány tiszteletkört, tehát jócskán oldotta az unalmat egy kis izgalom a végén. Azaz a vége előtt.
A tündék ideje lejárt, ezért elhajóznak Nyugatra. Nyugaton van az istenek hona vagy valami hasonló, igazából a Szilmarilokból lehet sokat megtudni a világ felépítéséről. Ezzel átadják helyüket a világ új urának, az emberfajnak. Ezért fontos jelenet az elhajózás, de hogy Frodónak miért kellett elmenni, nem tiszta, hacsak nem azért, hogy így a jelent szervesebben illeszkedjen a könyv cselekményébe. Valami olyasmi, hogy a Gyűrű hordozóinak is mind el kell menni. (Samu marad, mert az a pár óra, amíg nála volt úgy tűnik nem számít.)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:13
légyszi mondd meg h ki az orkok vezére, akit el kellett kergetni, mert már halottam róla, de nem tudom.. nagyon kiváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!