Az egyetemista koleszba felvihetem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Veszprémben leszek koleszos és nem tudom, hogy fellehet-e vinni barátnőt vagy úgy bárkit is a szobába. Itt nem a szexre célzok, inkább csak így szimplán filmezés vagy bármi ha szar idő van akkor csak heverni az ágyon ilyesmi értitek. Vagy csak este nem szabad vagy nappal sem, vagy h megy ez? Reméltem tudtok segíteni. Üdv.2011. aug. 1. 21:12
1/4 anonim válasza:
Miért ne vihetnéd fel? Nyugodtan lehet bárkit, csak a legtöbb kollégiumban éjszakára nem maradhatnak, vagy ha mégis akkor pénzt kérnek érte, de nappal nyugodtan bárki felmehet.
2/4 anonim válasza:
Persze hogy felviheted, egyetemi koleszokban már felnőtt emberek laknak, jóval kötetlenebb mint egy középiskolai. Viszont a szobatársakkal néha nem árt egyeztetni pl. ott alvás esetén.
3/4 anonim válasza:
Természetesen szerintem Miskolcon egyetemi koliba 690 egy éjszaka, annyi ,h a szobatársaknak alá kell írni egy papírt ,h beleegyeznek ,h ott alszik valaki..
Napközben pedig csak le kell adni valamilyen fényképes igazolványt a portán.
De egyébként biztos van neve a kolidnak nézd meg honlapján biztos van neki olyan:D Ott meg szerintem keress olyat ,h letölthető nyomtatványok/befogadási nyilatkozat nem kollégista részére.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkitől :)
2011. aug. 2. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!