Ez a lény valódi vagy csak kamu?
Találtam egy videot és nem tudom eldönteni hogy a videóban látható lény valós-e?
Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=EXfL5Qlce0s
Nem néztem végig, csak beletekertem. Valóságosnak tűnt, de lehet, hogy nem az... Ezt azért mondom, mert szerintem a világegyetemben egy másik bolygón, ahol kialakulhatott élet, ott mások a körülmények, amitől tudnak élni..így a testük sem lehet közel azonos a földi emberéhez. Szóval nem hiszem, hogy a földönkívülieknek is ugyanúgy két keze, két lába van. Lehet, hogy nincs is fejük. Egyébként lehetséges a földön kívüli élet.
És első válaszoló: ha már 2 eljutott ide, akkor elég intelligens fajok lehetnek, de akkor hol a többi? Vagy lehet, hogy csak nem ismerik el, hogy jártak itt még idegenek. Mert ugye nagyon sok észlelés volt, de sok csak megrendezett találkozás volt. A valódikat igazán elismerhetnék... 16/L
UFO boncolás, nézd meg jó film
amúgy szerintem nem igazi, nem tudom, én valahogy még az angyalokban is jobban hiszek, mint ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!