S. O. S Nagy segítség kéne! Ma reggel húztam fel a redőnyt a kb 2 napja lakott házunkba, erre meg elszakadt az a kis húzókája. Most itt vagyok úgy, hogy félig le van húzva a redőny, mert feljebb nem bírom húzni! Most ezt, hogy lehetne megcsinálni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 09:04
1/4 anonim válasza:
Elég nehezen.Nekünk is már szakadt el,apukám nagy munkálódással bírta megcsinálni,össze vissza szerelt.:/
2/4 komasa válasza:
Nem egyszerű azt kicserélni! Én már csináltam ilyet, és aki amatőr annak kb 1,5 óra (nekem:)). Egy profi redőnyös szerintem 20 perc alatt megcsinálja, csak az nem mindegy, hogy mennyibe kerül.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Majd rem.nekünk is sikerül megcsinálni!!:))
2011. aug. 1. 13:50
4/4 anonim válasza:
ha uj a ház, uj a redőny is és akkor van rá garancia. ki kell hivni őket, oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!