Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnák egy olyan szelleme...

Hogy tudnák egy olyan szellemet idézni akinek én adhatok nevet, és mindent teljesít nekem amit kérek tőle? Csak értelmes válaszokat kérek .

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 08:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

úgy tűnik te tudsz erről a legtöbbet, kedves Kérdező.

Teremts magadnak,nevezd el - és kész. Majd segíts nekünk, butáknak, hogy kell.

2011. aug. 2. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Az a szellem egy dologra biztosan jó lenne: Hogy megtanítson téged helyesen írni. Anyuci soha nem javított ki, hogy nem nák, hanem nék?

Amúgy felhívod a hozzád legközelebb élő bejárónőt és olyan napi 5-10 ezer Ft-ért mindent megcsinál neked. Abraka-dabra! Kész is a szellemed!

2011. dec. 29. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:

V Mózes 18:10-12:

"Ne találtassék te közötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző; Mert mind útálja az Úr, aki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled."

Isten nem támogatja a jóslást amint látod. A jóslás során ugyan Sátán (aki egykor isten angyala volt) és a démonok kerülnek közel hozzád. Az tuti, hogy nem isten jó angyalai, hisz isten gyűlöli a jóslást.

Nem véletlen amikor egyeseket megszáll "az ördög" - így mondják, hogy megszállja az ördög. Igazából a démon keríti hatalmába. Előbb vagy utóbb megtörténik.

3 Mózes 19:31 ”Ne menjetek igézőkhöz, és a jövendőmondókat ne tudakozzátok, hogy magatokat azokkal megfertőztessétek. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek”

2011. dec. 29. 14:03
 14/14 Diavolino44 ***** válasza:
Köszönjük ezt az idézetet, de szerintem ez egy majd 2000 éves könyvből van nem Istentől! Főleg ez a Mózes könyvéből való idézet, mert még ha élő személy, pl. Jézus szavai lettek volna...
2012. febr. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!