Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Közületek valaki látta egy...

Közületek valaki látta egy rokon szellemét? Várom a válaszokat =)

Figyelt kérdés

Most komolyan...viccen kívül, közületek valaki látta mondjuk a nagyija szellemét? Vagy valaki másét? Hogy történt az eset? Esetleg ha tudtok valami jó rémtörténeteket akkor küldhettek linket, vagy leírhatjátok. Olyat is írhattok ami veletek történt

Ne mond, hogy nem léteznek szellemek, mert van sok dolog amivel be lehet bizonyítani, én hiszek bennük, sőt még az ufókba is hiszek :D

2010. febr. 17. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
A volt barátnőm a saját meghalt apukáját nem látta, de érztékelte. Tárgyak mozogtak parancsra. Mindez karácsonykor egy egész család szeme láttára történt sok szemtanú alátámasztja.
2010. febr. 17. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Az egyik ismerősöm amikor fésülködött a tükör előtt, meglátta benne a nagyapját aki már évekkel ezelőtt meghalt.
2010. febr. 17. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:

ezt egyik ismerősöm mesélte,rokonával történt:

volt egy kislány akinek a papája még az ő születése előtt meghalt,soha nem látta,képeken sem. Aztán elkezdte mondani az anyukájának hogy látott egy kedves bácsit,bottal. Elnevezte botos bácsinak. többször is mondta,de nem hittek neki. Aztán később családi fotókat néztek és egyiken rajta volt a papája és a kislány rámutatott,hogy ő a botos bácsi.

2010. febr. 17. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor anyukám meghalt, hatalmas dörrenést hallottam a szekrényemből, mintha valaki belülről ütött volna egy hatalmasat ököllel. Ez ijesztő volt, pedig akkor még nem tudtam, hogy anyukám meghalt. Halála után sokáig nyitogatta a konyhaszekrényt és a bejárati ajtót. Tesóm kislány pedig amikor még senki sem tudta mi történt, közölte velünk, hogy mama elment, ő tudja, mert neki elmondta. Panelházban élünk, sokan haltak már meg fölöttünk alattunk levő lakásokban, köztük gyerekek is. Gyakran hallottunk régen gyerek sírást nevetést, hallottuk kiborítani a gyerekeink játékait miközben ők aludtak. Ezek a hangok, amióta kutyánk van teljesen megszűntek, de mindenesetre nagyon megritkultak. Igaz, a kutyusnak van néhány hely amit ok nélkül időnként megmorog, megugat .
2010. febr. 17. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem láttam és nem is fogom, ugyanis ilyen nincs...
2010. febr. 17. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szellemek nem léteznek, MINDENT meg lehet magyarázni..

legalábbis ezt próbálom magammal elhitetni..

de azért félek a sötétben, a kádban és a tükröktől......NAGYON:S

am nem láttam még ilyet, cs olyan volt h a kutya éjszaka fölkelt és ugatott vmi de nem mertünk odamenni:D

2010. febr. 17. 16:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is félek tőlük... :D főleg éjszaka amikor elmegyek a wc-re utána meg kezet mosni és ott a tükör (brrr) :D de én azt próbálom magammal elhitetni, hogy ha normálisan viselkedek velük akkor ők is :)
2010. febr. 17. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
14:02 vagyok. Azt hozzáteszem, hogy a dörrenésen kívül egyik sem volt ijesztő, csak furcsa. Volt olyan is, hallottuk ahogyan kiesett a befőttesüveg a szekrényből és eltört. Persze rohantunk a konyhába, ám kint nyoma sem volt...
2010. febr. 18. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!