Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi az esély, hogy a...

Mennyi az esély, hogy a postán elkallódik egy levél?

Figyelt kérdés
Ami egyszerűen lett feladva. :S Nektek veszett már el?
2011. júl. 28. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszer egy lány küldött nekem egyet, és sose érkezett meg. Kb egy hét után feladott egy elsőbbségit, na az már másnap itt volt. Én gyakran írok levelet, adok fel, de eddig még csak ez az egyetlen eset fordult elő, meg is lepődtem, hogy van ilyen.

Tehát ritka, de előfordul.

2011. júl. 28. 23:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak mert feladtam egyet, és utólag jöttem rá, hogy lehet inkább ajánlottként kellett volna feladni.. :S Értékes dolog volt benne, most eléggé parázok, hogy meg-e fog érkezni a címzetthez.
2011. júl. 29. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
amiben érték van azt add fel inkább értéklevélként, értéknyilvánítással az olyan mint az ajánlott, mert ragszámot arra is ragasztanak, utólag lehet tudakozványt beadni ha elveszik, és még kártérítést is adnak abban az esetben.
2011. júl. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!