Miért nincs igaz barátom?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Az osztályomból kb. mindenkinek van legjobb barátja, de nekem nincs. Sokszor kiközösítenek, kihasználnak, kibeszélnek, de ez részben az én hibám is mert zárkózott vagyok. Sosem hívnak meg sehová és nem is nagyon foglalkoznak velem.
Mostanság jobban kijövök a fiúkkal mint, velük valahogy az ő társaságuk szórakoztatóbb. És hallom, meg tudom is hogy folyton kibeszélnek legtöbbször ezért mert a fiúkkal lógok. Pedig én nem tettem semmi rosszat ellenük, ők mégis így bánnak velem. És tapasztalatból tudom, hogy nem lehet bennük megbízni, így nem tudom kivel megosztani a problémáim, pedig olyan jól esne valakinek akiben megbízom elmondani mindet.
Szóval szerintetek mit tehetnék?
2011. júl. 27. 20:48
1/4 anonim válasza:
barátkozz fúkkal. egyik barátnőmmel 8 évig a "legjobbak" voltunk, aztán hirtelen olyan lett, mint a többi.. most van egy másik lány, őt is régóta ismerem, de úgy tűnik neki meg most más lesz a legjobb barátnője. úgy döntöttem, hogy csak haverjaim lesznek, és nem lesz "öri-bari sose hari". olyan rossz, mikor valakivel 8 évig jóban voltál, mintha a testvéred lenne, ő meg otthagy, mintha sose jelentettél volna neki valamit. :( sokkal jobban jársz a fiúkkal, ők nem használnak így ki (barátilag). ha mégis szeretnél valami lánybarátnőt is, amit megértek, legyél laza, kedves, meg legyél önmagad. és nevess sokat. a barát önmagadért szeret. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :) Én próbálok beilleszkedni, de amikor odamegyek hozzájuk mikor beszélgetnek, elkezdenek másról beszélni, és úgy érzem, hogy csak zavarom őket a jelenlétemmel.
2011. júl. 27. 21:13
3/4 anonim válasza:
Ha már alapból kiközösítenek, ne foglalkozz velük, tegyél szert új társaságra (mondjuk járj el edzésekre, külön órákra, és ott már nyitott legyél mindenre, mosolygós, jókedvű, vicces. Humorérzék nem mindig adott, szóval ha nincs jó ne eröltesd, de mindig tudj mindenki más poénján jót nevetni.) Amúgy teljesen természetes, hogy a másik nem már jobban érdekel, és velük jobban megtalálod a közös hangot. Am akikről beszélsz álltalában azokból lesznek a p.csák, belőled meg az értelmes nők. Szóval a lényeg, legyél nyitott, és gondol meg a legelső tanácsom is:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Járok táncra, csak ott a csoport nagy rész 15 év körüli, de fél év után már jól kijöttünk, csak ott is ők inkább az ő korosztályukkal vannak.
2011. júl. 28. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!