Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szappanbuborékokat böfögök....

Szappanbuborékokat böfögök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az történt hogy buborékokat fújtam és a kutyám elkzedte őket megenni és én is kipróbáltam h milyen de mivel én nem vagyok olyan ügyes mit a kutyám és nem tudtam őket a számmal elkapni ezért egyszerűbbnek találtam ha iszok egy kicsit a buborékfújóból. és ki is próbáltam azóta egész nap csak böfögök és eközben mindig kijön egy buborék a számból. és nem akarom h ez így maradjon. mit tegyek ? ötleteket kérnék.
2011. júl. 26. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez nagyon jó én is kipróbálom *.*
2011. júl. 26. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
büfögj sokat, majd kijön. amúgy ez tök jó!
2011. júl. 26. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
de amúgy ritka hülye vagy
2011. júl. 26. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
áá te betegvagy! :DD de azért én is kipróbálom, ha csak nem fake. xd
2011. júl. 26. 21:49
 5/11 A kérdező kommentje:
próbáld ki de olyan szappannal aminek jó íze van mert ennek nem volt az :S és abba sem tudom hagyni szinte a böfögést és már két napja tart.. szerintetek télleg kijön ? teljesen be vagyok parázva, és nem vagyok hülye csak kíváncsi és amúgy is az életbe egyszer mindent ki kell próbálni ... de ha kipróbáljátok írjátok meg mi történt mert az ismerősöm is kipróbálta és ő csak simán kihányta...
2011. júl. 26. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
A hányás sanszos, a buborékeregetés nem. A szappan lúgos, a gyomorsav meg savas, ha a kettő összekerül a beledben, az minimum égő érzést okoz.
2011. júl. 26. 21:56
 7/11 A kérdező kommentje:
nekem valahogy mégis összejött.. és mivan ha az én gyomromban víz van ? abból lehet buborék.. mutáns vagyok ?
2011. júl. 26. 21:59
 8/11 hümi ***** válasza:

neee. kajak bele ittál? :DD

am én is kipróbálnám, csak nincs itthon buborékfújóm.. és milyen jó képeket lehetne csinálni :D

2011. júl. 26. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
kiskoromba ez velem is megtortént égett a hasam :S egésznap magzatpozzb fekudtem mert annyira szarvolt
2011. júl. 26. 22:07
 10/11 A kérdező kommentje:

jó ötlet csinálok képeket, és nekem is görcsölt a hasam de már minden oké, és úgy érzem a buborékok is lassítanak

:)

2011. júl. 26. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!