Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csinált vérfürdőt a...

Miért csinált vérfürdőt a norvég szabadkőműves? Mi volt a célja vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 09:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahol vérfürdőt csinált, ott pont valami bal oldali gyűlés volt, vagy micsoda. Nem tudom pontosan, nézz utána.
2011. júl. 26. 09:48
 2/15 anonim válasza:
91%
Nem tetszett neki, hogy Norvégia elsőként elismerte az önálló Palesztin állam létjogosultságát.
2011. júl. 26. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Mert egy amorális, nullempátiás szociopata. Szerintem fel lehetett háborodva amiatt, hogy a kormánypárt támogatja a bevándorlást, ezért megritkította az utánpótlást. Hogy a szabadkőművesség hogy fért össze vele az idegengyűlölettel, az már tényleg rejtély, de egy elmebeteg gondolkodását úgysem lehet normál ésszel megérteni.
2011. júl. 26. 10:29
 4/15 anonim válasza:
88%

Szerintem a helyes kérdés az hogy hogy jutott fegyverhez? Ki adott neki? Ki képezte ki? Volt fegyverviselési engedélye? Ha volt akkor ki engedélyezte? Pszichológus vizsgálta? Ha igen akkor ki és miért végezte rosszul a munkáját?

Ilyen őrültek mindig lesznek, de nem mindegy hogy késsel jönnek-e vagy automata fegyverrel.

2011. júl. 26. 10:33
 5/15 anonim válasza:
79%
Egy ismerősöm azt kérdezte hogy ha ezek a gyilkosok ilyen kemény harcosok akkor vajon miért nem egy katonai tábor közepén kezdik az akciójukat? Talán mert mégiscsak gyávák?
2011. júl. 26. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

Az ámokfutó egyébként egy okos, értelmes ember volt, akinek voltak bizonyos ideái. Sajnos ezekbe beleőrült, és eljutott addig a pontig, hogy úgy érezte, bármilyen eszköz megengedett ahhoz, hogy az ideáit valósággá váltsa. Ezért gyilkolt, és ezért nem bánta meg. Ő ebben semmi rosszat nem lát, csupán egy lépést, amellyel közelebb kerülhetett volna egy ideális világ felépítéséhez. Megőrült, bekattant, elvesztette a józan ítélőképességét. Sajnos sosem lehet tudni, hogy az értelmes, tanult emberek mikor fordulnak magukban odáig, hogy bármit megtehetnek a környezetükkel.

Miért van, hogy az okos, értelmes, Amerikában vagy Európában tanult arab emberek pl. hazatérésük után öngyilkos merényleteket hajtanak végre? Egy értelmes (és tényleg az) embert hogyan tudnak ennyire fanatizálni? Ezek olyan kérdések, melyeket én sosem fogok megérteni. Valószínűleg gyengék voltak. Lelkileg elképesztően gyengék, sivárok hogy rá lehetett venni őket ilyesmire. A norvég saját maga jutott el idáig. Ezért kell vigyázni az értelmes, de túlságosan radikális nézeteket vallókkal, nem ő volt az első, és nem is ő lesz az utolsó.

2011. júl. 26. 10:37
 7/15 anonim ***** válasza:
10:33-asnak: 10:37-es vagyok. Ezeknél az embereknél nem lehet ezt előre kiszűrni, hidd el. Mint írtam, okos, értelmes emberek, akik tudnak uralkodni az érzelmeiken. Csak nagyon-nagyon alapos, több hónapig, akár évig tartó, mindenre kiterjedő ellenőrzéssel, vizsgálatokkal lehet ezt kiküszöbölni, több szakember bevonásával. Egy egyszerű állampolgárnál, aki tanult, egyetemet végzett, van esetleg munkája is, semmi kihágás nincs a rovásán, milyen alapon, milyen jogon végeznének ilyen vizsgálatokat? És kinek lenne ezekre pénze? Nagyon nehéz kiszűrni ezeket, tényleg csak akkor, ha a rendőrség kap egy fülest egy ismerősétől, és rajtakapja, hogy pl. robbanóanyagokat találnak nála. Na akkor átkutatják mindenét. De ezek az emberek sokszor magányos farkasok, és legfeljebb interneten keresztül tartják a kapcsolatot hasonló gondolkodásúakkal.
2011. júl. 26. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Ismét az előző vagyok, még annyi, hogy sok esetben ha a rendőrök kapnak is fülest, nem biztos, hogy komolyan veszik, főleg ha nem találnak nála semmit. Nagyon sok értelmes fiatal ír furcsa verseket, vagy követ radikális ideákat, vagy fenyegetőzik. Nem lehet tudni, melyik mikor kattan be. Előtte a gyilkolási szándéknak semmi jele. Ők veszélyesebbek, mint az elmebetegek, mert tanultak, okosak, és ha akarnak, bármiféle ellenőrzésen átjuthatnak, hogy minél nagyobb pusztítást tudjanak azután végezni. Tapasztalt szakemberek hosszan tartó vizsgálatával lehetne csak leleplezni ezeket az embereket mindenféle kézzelfogható bizonyíték nélkül (pl. robbanóanyag, fegyver, vagy írások).
2011. júl. 26. 10:47
 9/15 anonim válasza:
36%
a szabadkőművesek kezéhez mindig vér tapad
2011. júl. 26. 13:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Én arra volnék kíváncsi, hogy az illetékes titkosszolgálat miért várta meg, hogy ez a barom véghezvihesse a tervét. Ugyanis már tavasszal tudtak a f*sziról (neten keresztül gyanúsan nagy mennyiségű, bombakészítéshez szükséges anyagot vásárolt), meg az agymenéseit már akkor is feltöltötte a netre.
2011. júl. 26. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!