Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lanyok! Nektek milyen stilusu,...

Lanyok! Nektek milyen stilusu, haju, szemu, (stb. ) fiuk/vagy akar lanyok, jonnek be?

Figyelt kérdés

Ha veletlenul fiu vagy es velemenyedet kivanod nyilvanitani,akkor mondd meg milyen lany/vagyakar fiu jon be.:).de kernem a nemet a valaszhoz es hogy milyen nemhez vonzodsz.:)

es kovetelnem azt hogy hany eves vagy.:).

2011. júl. 25. 17:18
1 2
 1/13 anonim válasza:

barna hajú,sötét szemű,nem túl alacsony nem túl magas...

15/L

2011. júl. 25. 17:27
 2/13 anonim válasza:
jah és fúhoz...:D
2011. júl. 25. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
fiúkhoz vonzódom,szőkésbarna/barna haj, barna szem, átlagos, nem szeretem a bulizós pasikat,szóval legyen kicsit szerényebb,visszahúzódóbb, és mindenképpen magasabb nálam(168 cm). 16/L
2011. júl. 25. 18:29
 4/13 A kérdező kommentje:

az en atlagom inakbb:kicsit hosszabb fekete haj(oldalrafesult),kek szem,mindegy hogy visszahuzodo vagy nem.inakbb deszkas,metal stilus.nekem mindketto bejon.meg egy emostilus is belefer mert azokat is birom csak nem agyontetovalva sebekkel a karjan es egy csomo piercing'el.nembanom ha tobbetjar feketeben es oszinte emberlenne.:)).en "deszkascsaj vagyok",keverve egy kicsi emoval.:).(magamint kinezet).

egyhonapmulva leszekl 16.:).

2011. júl. 25. 18:53
 5/13 A kérdező kommentje:
esfiukhoz vonodom.nemegymeg elfelejtettem.magasabb legyen nalam,mert enis magasabb vagyok.en 1,78 cm vagyok.legalabb ekkora legyen.xD.
2011. júl. 25. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:
18:29!Írnál magadról egy kicsit külső/belső?
2011. júl. 25. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Fiúknál nagyon válogatós vagyok; legyen nálam valamivel magasabb (NE SOKKAL), ne legyen kigyúrt de ne is legyen piszkafa, ne legyen nálam vékonyabb, a sötét hajat jobban szeretem (de egyébként ez nem olyan fontos), és ne legyen olyan emós hosszú/félhosszú, hanem normális rövid, szemszínét lesz@rom, a fogai legyenek ápoltak, de legalábbis ne feketék és rohadók (csak azért emelem ki mert már volt ilyenhez 'szerencsém'), és.. hát, pl punk ne legyen, se emos. Stílushoz még annyi, hogy ne hordjon olyan térdig lógó s.ggű gatyát mert az gusztustalan. És ne legyen bulizós, ivós, cigizős, kocka.

Éééés mivel a lányokat is szeretem.. hát, lányok közül nem túlzok, ha azt mondom, hogy nem számít a külső. Talán azért mert nem túl sok leszbikus lány van (de legalábbis én egyet se ismerek). Mondjuk szerintem egy lány mindenképpen szebb, akármilyen is, mint egy fiú... Csak a stílusára ő is vigyázzon, a bulizósokat gyűlölöm.

Lány voltam, 16.

2011. júl. 25. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:

kedves 19:40!

Hát 168 cm vagyok,barna hosszú hajam van(nem festett), zöldeskék szemem,56 kg vagyok, nem járok szolizni,meg a napra sem nagyon,ezért fehér a bőröm.

Nem járok bulizni,szeretek a barátaimmal beszélni,kedves vagyok(nem csak úgy mondom,hanem tényleg),szeretek segíteni másokon,ezért is szeretnék orvos lenni,érzékeny lány vagyok,szeretek mosolyogni,ha zavarban vagyok (:D), szeretem azokat,akikkel sokat lehet nevetni,ez számomra nagyon fontos,szóval amikor a barátaimmal vagyok,mindig nevetek,és úgy megyek haza h ez a nap jó volt,de amúgy meg itthon vagyok,nem járok el sehova.

Számomra a tanulás fontos,de azt tudni kell h nem szeretek tanulni,csak muszály,ha orvos akarok lenni,akkor nagyon kell.(jelenleg most nyáron angol magántanárhoz járok-->cél a nyelvvizsga)

Ja nem járok sportolni sehova,de néha elmegyek tesómmal squash-ozni,de ennyi.(régebben táncoltam, zongoráztam, hegedűltem).

Nagyon szeretem az extrém dolgokat(ezt sokan nem hiszik el,hiszen általában otthonülős típus vagyok),de aki ismer az tudja.Imádom a vidámparkokban a nagyon durva hullámvasutakat,ami átfordul többször,meg az ilyen durvább adrenalinos dolgokat,imádok félni,imádom a horrorfilmeket.

Szeretek utazni,célom hogyha nagyobb leszek és elmehetek vkivel,aki benne lesz,akkor elmennék New Yorkba,meg ilyen távoli helyekre,és nagyon szívesen kipróbálnám a Bungee Jumpingot meg a repülőből való kiugrást:):P

Lehet h többet is írtam,mint amennyi kellett volna,de már nem törlöm ki :D

Ha vmire még kíváncsi vagy,írj! ;) (jah és még 16 vok,de nemsokára 17 leszek novemberben)

2011. júl. 25. 23:56
 9/13 anonim ***** válasza:

23:56!

Köszönöm szépen hogy írtál magadról!Csak azért kérdeztem mert én pont olyan vagyok mint amilyet leírtál(barna haj,barna szem,174 cm magas):És persze fiú.(17)Mégegyszer köszi szépen hogy szántál rám időt.Am biztos nagyon szép és kedves vagy.

2011. júl. 26. 11:33
 10/13 anonim ***** válasza:

11:33!

Gondoltam h azért kérdezted :D De gondoltam leírom,hisz volt időm. köszi neked is h válaszoltál! :)

2011. júl. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!