Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez valóban működik? Bővebben lent

Ez valóban működik? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tudjuk van a Tesco,Auchan meg a többi nagy áruházakban a kasszánál az a csipogó ha valamit kiviszel a nélkül hogy a kasszánál beütötték volna becsipog és felül piros vagy sárga fénnyel villog.Na azt halottam hogy ha a terméket alufóliába csomagoljuk és úgy teszünk be a táskába akkor az a lopás gátló nem észleli.Ez igaz ?
2011. júl. 23. 08:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az alufóliáról még nem hallottam, de azt tudom, hogy ha 5 táskába csomagolod be, akkor is érzékeli. Tehát ha sok réteg anyag veszi körül akkor is érzékeli. Nem hinném hogy az alufólia működne, de erre csak egy dolog van, próbáld ki. Ha érzékeli akkor így jártál, de ha nem akkor bármit el tudsz lopni. De ezekben az áruházakban mindenhol vannak kamerák. Kicsit feltűnő lenne, hogy elveszel valamit a polcról becsomagolod alufóliába és utána beteszed a táskádba. Tuti észrevennék a kamerában.
2011. júl. 23. 09:21
 2/14 anonim válasza:

Ez így van, viszont rengeteg a biztonsági kamera, még ott is ahol nem látod. Örök figyelik, és ha gyanúsat látnak hátra visznek és kipakoltatnak. Ezt nem saját tapasztalatból mondom, még életemben nem loptam. Egyszerűen csak olvastam erről már az interneten elég sokat, mivel érdekesnek találtam. Meg régen egy osztálytársam megjárta így

Tehát nehéz innen lopni, nem olyan egyszerű, hogy becsúsztatod, és utána nyugodtan kisétálsz. De a riasztó tényleg nem szólal meg, ha előtte nem buktál le, a riasztó már nem fog lebuktatni

2011. júl. 23. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
viszont ha megkarcolod, lekaparod a vonalkódott, akkor nem érzékeli.
2011. júl. 23. 09:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Mert állítólag az alufólia az elfedi annak a lopásgátlónak az érzékelőjét.Vagyis nem érzékeli alatta a termék vonalkódját.Állítólag
2011. júl. 23. 09:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Hogy lehet lekaparni? A zacskóról nem lehet lekaparni meg a csipszekről meg ilyenekről.Megkarcolni se mert akkor meg a zacskó vagy a doboz sérül meg.
2011. júl. 23. 09:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Én csak gratulálni szeretnék, jellemes, rendes ember lehetsz.
2011. júl. 23. 09:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Ki kell bélelni alufóliával a kabátzsebet és beletenni a cuccot.Lehet működik
2011. júl. 23. 09:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Működhet. Ugye az alufóliától egy faraday-kalitkát hozol létre, aminek a belsejében a térerősség zérus, tehát az érzékelő oszlopok által indukált mágneses tér nem "jut be".

[link]

2011. júl. 23. 11:07
 9/14 A kérdező kommentje:
És hány réteg alufóliával kel kibélelni a szatyrot vagy a kabátzsebet?
2011. júl. 23. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
1 elég...
2011. júl. 23. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!