Mért van annyi bunkó, kötekedő ember az oldalon?
Tisztelet a nem kevés kivételnek persze. De néha az az érzésem, hogy sokan csak azért látogatják ezt az oldalt, hogy olyan kérdést találjanak amibe jól bele tudnak kötni és tudnak egy jót vitázni az emberekkel és mindenkit leordibálnak.
Ez mért van? Itt a nyár és a sok iskolás ennyire unatkozik, hogy nem tudja mással elfoglalni magát?
Vagy alapból ilyenek az emberek, amit szemtől szembe nem mernének megtenni, de itt névtelenül, arctalanul meg igen és így vezetik le a feszültséget és az őket ért sérelmeiket?
Nagyon érdekelne ennek a pszichológiája.
Több ilyennel találkoztam itt mostanában. Ezek ellen talán az a legjobb orvosság, ha az ember rájuk hagyja és nem válaszol nekik. Akkor majd meg pukkadnak, hogy nem tudnak kivel kötözködni. :)
milyen kötekedő! mi van bmeg? xDD Természetesen viccnek szántam,remélem nem volt erős!:)
Tényleg vannak,és alap nélkül tahóskodnak.Talán itt éli ki magát néhány gyerek. Szép napot,jó hétvégét,sziasztok!
Én most is épp egy ilyennel küzdök az egyébként normális kérdésemnél. Nagyon utálom, amikor valaki kiír egy kérdést, erre jön tíz kötekedő, bunkó válasz, és 2 normális... Szerintem ezek az emberek itt élik ki magukat, mert utána nincs semmi következménye, hisz úgysem tudjuk, hogy ki is ő valójában.
15/L A.
Tény és való, hogy nekem is elég egy hülye stílusom van, sokszor néznek tahónak, bunkónak, parasztnak, de már voltam a világ utolsó férge és patkány is. Csak az a baj, hogy akik ezt mondták rám, azok nem láttak a felszín mögé.
Régebben én is le tudtam állni egy primitív állattal vitatkozni vagy akár egy építő kritikát rosszul értelmezni, de már van annyira érett fejem, hogy ezeket is tiszta fejjel tudjam kezelni.
Akár itt gyakorin, akár a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!