Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm kötekedő, balhés...

A tesóm kötekedő, balhés ember. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Lassan 30, de sajnos azt kell mondjam hogy rossz ember. Egész életében mások provokálására játszott. Még 18 évesen azt mondta, hogy neki már minden mindegy, voltak barátai de elveszette mindet, és azért ilyen. Buszon csak úgy odament erősebb emberekhez "mi a *** nézel?!" aztán csodálkozik ha összeverték.

Aztán valami graffitis bandába elkerült, és azóta mégrosszabb. Azt mondta, akkor túljutott ezen, csak mostmeg a ló másik oldalára esett. Azelőtt simán névtelenül cseszegette pl. a szomszéd utcában lakó barátját, mert kiváncsi volt "mit szól". (persze nem akármivel, pl: a legyilkolom anyádat tipusú üzenetekkel) Persze kiderült, azóta nem beszélnek. Most mit kellett látnom? Véletlenül láttam hogy a villamos ablakából két kézzel bemutat egy másik, szerintem volt ismerősének. Ennyire nem érdekli, hogy emberek között van?

Én lassan házasodom. De ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Mikor nő fel? Ha egyszer a korházban ébred fel, akkor megjavul?

2011. ápr. 29. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy itt szimpla nemtörődömségről van szó, ez mentális problémára utal. Ilyen hozzáállással pedig nem csak a kórház, vagy a hullaház, hanem a börtön is kinéz neki.

Mit lehet tenni? Szerintem semmit. Kényszergyógykezelni nem lehet, magától pedig nem fog változni, szerintem akkor sem, ha komolyan megsérül, vagy leültetik.

2011. ápr. 29. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki egyszer jól elkalapálja, majd magához tér!
2011. ápr. 29. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Tartsd a távolságot tőle! kétlem, hogy megváltozna, ahhoz már valami komoly segítség kéne (elmeorvos, stb.), a leírásod alapján kizárt, h önként belemenne ebbe, kényszeríteni meg úgysem lehet.

Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, az én bátyám is problémás, bár egész más tekintetben, mégsem foglalkozom vele, mert miattam sem aggódik senki, helyesen élem-e az életem.

A saját boldogságod ne menjen rá erre, hagyd! A végeredmény az lenne, hogy a te életed is tönkremenne.

2011. ápr. 29. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:

miért lett ilyen antiszociális?

ha meglennea baj gyökere - beszélgetéssel fel lehetne oldani ezt az értelmetlen agresszívitást.

Annyira értelmetlen - hogy nagyon korai sérülés lehet mögötte - ezért nem találni racionális okot.

- tudsz ott a korai gyerekkorban valamit, ami kiválthatta? túl szigoruak voltak hozzá a szülők, és elhanyagolták sok teendőjük miatt? sokat tévézett?

(lehet, hogy féltékeny volt (akkor )Rád? 2 évvel fiatalabb vagy? azkkor szokott nagyon nehéz lenni- mert még nem érti, hogy nem szeretik őt kevésbé)

2011. ápr. 29. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:

az lehet.

De mi lesz ennek igy a vége? Sose lesz családja igy szerintem? Vagy egyszer rájön hogy elhibázta idáig az életét, és öngyilkos lesz?

2011. ápr. 29. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennek az embernek súllyos mentális problémái lehetnek,amit természetessen kezelni kellene.A baj csak az,hogy egyszer valaki másképpen fog neki látni a kezeléshez...A szüleidnek nem tünt fel már kamasz korában,hogy valami nem stimmel a fiúk körül????Akkor kellett volna orvoshoz vinni,mert ez csak rosszabodni fog,ahogy öregszik.
2011. ápr. 29. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!