Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Miért...

Mit gondoltok erről? Miért nem tudom még mindig feldolgozni? Tegnap este is sírtam

Figyelt kérdés
Tegnap történt, h mentem fel az aluljáróból és egy vadidegen 40 körüli pasi megfogta a seggem hátulról.Hátranézetem és ököllel ütöttem volna meg de elhúzta magát majd ráordítottam h seg**ej. Annyira rosszul esik és olyan rosszul érzem magam h ilyet csinált egy idegen állat velem, nem tudom feldolgozni.
2011. júl. 19. 13:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tömeg volt a villamoson, épp suliba mentem, egy pasi hátulról nekem dörgölőzött. Nem mertem rászólni, se arrébb menni. Nagyon megalázó volt,megértelek, de ő a beteges nem te, úgyhogy nyugodj le. Egyszer valaki elkapja a grabancát.
2011. júl. 19. 14:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Na, nyugi. Tudom, szörnyű, de végtére is nem történt komoly dolog szerencsére.

Velem ugyanez megtörtént, csak nem aluljáróban, hanem buszon. Minél kevésbé látszik rajtad, hogy feldúl az ügy, annál jobb. Nekem sikerült higgadtan, de emelt hangon rászólni, hogy "Ne merjen hozzám nyúlni" és ettől nagyon ijedten meghátrált.

Tudom, mit érzel, de öleld meg a vőlegényed és felejts! ;)

2011. júl. 19. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!