Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Miért...

Mit gondoltok erről? Miért nem tudom még mindig feldolgozni? Tegnap este is sírtam

Figyelt kérdés
Tegnap történt, h mentem fel az aluljáróból és egy vadidegen 40 körüli pasi megfogta a seggem hátulról.Hátranézetem és ököllel ütöttem volna meg de elhúzta magát majd ráordítottam h seg**ej. Annyira rosszul esik és olyan rosszul érzem magam h ilyet csinált egy idegen állat velem, nem tudom feldolgozni.
2011. júl. 19. 13:28
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
77%
azért itt egy-két embernek az itt leírtakban elég taaaAAAApló a viselkedése.nem tudom,hány éves vagy,meg ilyenek,de ez nem gond.Lehet hogy olyan érzékeny vagy,hogy ez ennyire felkavar,vagy lehet,hogy kisebb korodból van egy rosszabb élményed erről(bár ez nem valószínű) mindenesetre mond el a szüleidnek,mert ha elmondod valakinek,tud rajtad segíteni és megkönnyebbülsz és nem örlődsz magadban
2011. júl. 19. 13:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

hogy ti milyenek vagytok kedves válaszolók,ha a ti gyerektek/testvéretek rohanna haza ezt elmesélve akkor gondolom nem nevetnétek ki!

nyilván megijedtél,hiszen gyakran hallani,hogy az embert elrángatják akár fényes nappal is és molesztálják,vagy bármit csinálnak vele.

próbálj,most megnyugodni és ne ezen rágódni,mert ha mindig ezen kattog az agyad,akkor annál rosszabb lesz.

2011. júl. 19. 13:42
 13/22 anonim válasza:
hozzám meg dörgölőztek,könyökkel tökön vágtam.sajna ez van,mindig lesznek ilyenek.
2011. júl. 19. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be egy paprikasprayt. És számíts ilyen helyzetekre, pláne aluljáróknál. Legközelebb legyél gyors és fújd le, rúgj bele, vágd arcon vagy b**sz hozzá valamit. Multkor lefotóztam egy szatírt és elkuldtem a képet az illetékes rendorkapitanysagra, de nem méltattak válaszra. mikor legkozelebb láttam a pasit ugy leoltottam, hogy egy perverz iditóta.... hogy azóta ha meglát eliszkol. jobban érzem magam azota. szoval figyelj, h mégegyszer ne fordulhasson elö és készülj fel a "mégis" lehetöségere
2011. júl. 19. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elég tuskón válaszoltak itt néhányan.

Nem is értem miért. Hiszen mindenki másképp reagálja le a helyzeteket. Senki sem reagál rá egyformán. Van akit érzékenyebben érintenek az ehhez hasonló dolgok, van akiket kevésbé. Mi olyan ezen érthetetlen. Az empátia ahogy látom sokakban hiányzik.

Kérdező, nem te tehetsz róla sajnos vannak ilyen perverzek, még akár fényes nappal is képesek ilyenekre.

Tarts magadnál paprika spray-t. Vagy mond el szüleidnek mi történt. Ha sötétben mész haza, kerüld az aluljárókat inkább, de a legsötétebb helyeket. Inkább menj olyan helyen ahol kivan világítva az utca, vagy ha látsz egy párt akkor ne félj segítséget kérni tőlük. Anya egyszer így úszta meg. Kocsi követte őt, és amint észrevett egy lányt meg a barátját gyorsan odament hozzájuk és segítséget kért tőlük. Ja és mindig tartsd a zsebedben a lakáskulcsodat. Ne az utolsó pillanatban kelljen előkapkodni. De addig se parázz. Beszéld ki magadból valakinek, aki megért. Akár szüleidnek, akár barátaidnak. De ha lehet egyedül ne menj el sötétben sehova.

2011. júl. 19. 14:08
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat, akik meg ilyen tuskón írtak nem tudom nektek, h esett volna...lehet ez nektek természetes, h akárki megfogja,de nekem csak a vőlegényem teheti..

Túltettem magam rajta, tegnap este kapott csak el a sírás, h bevillant a perverz feje a mosolyával..Nincs jobb dolga csak arra vár hogy 8 körül kevesebb ember legyen és minden nő alá benyúljon

2011. júl. 19. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"és ököllel ütöttem volna meg de elhúzta magát"

Nem tudom, számodra ez most mennyire hasznos tanács, de legközelebb rúgd meg! Nekem mindig azt mondta a mesterem, amit nem érsz el kézzel, az eléred lábbal. Szerintem aki foglalkozott valamilyen harcművészettel, az mind egyet ért azzal, hogy ha Te állsz feljebb egy lépcsőn, nem okos reakció, ököllel lefele ütni, mert le kell hajolni hozzá, előre is eshetsz stb. Ellenben pont jól le lehet rúgni az illetőt, hogy meg se álljon a legalsó lépcsőfokig.

A véleményem az esetről az, hogy erre valóban nem elég egy nap. Nagyot csalódtál az emberekben, senki nem védett meg, nem állt melléd, és Te magad sem tudtam megvédeni magad egy orvtámadástól. Ez nagyon rossz érzés, nem valami kis hiszti, ahogy sokan gondolhatják. Nem egy ember pont így jut el a küzdősportokig, harcművészetekig.

Most, utólag valóban el kell engedned ezt, nem is tehetsz mást, csak több idő kell hozzá. Ne fojtsd el! Dühöngjél, fejezd ki magad, keress szavakat a haragodra!

2011. júl. 19. 14:10
 18/22 A kérdező kommentje:
14:08 as köszönöm a kedves válaszod.Amúgy még nem volt sötét és anyukámmal mentem találkozni..
2011. júl. 19. 14:13
 19/22 A kérdező kommentje:

14:10es nagyon köszönöm a válaszodat...utólag visszagondolva tényleg nem egy jó reakció fentről behúzni...ugyan én nem értek a harcművészetekhez, apukám űzi csak:) de lehet jobb is, h nem sikerült eltalálnom, mert kitudja ő, h reagálta volna le...lehet visszaütött volna..

Még az is lehet, h én is elkezdek kungfuzni:)

2011. júl. 19. 14:17
 20/22 anonim ***** válasza:
12 éves koromban egyszer késésben voltam az iskola felé, már rég becsengetés után voltam, tehát a suliba vezető hosszú utcán nem volt senki. egy 40-50 körüli alacsony férfi jött mögöttem, aztán 1-2 perc múlva közelebb jött, és megfogta a fenekem, sőt, belemarkolt, én visítottam és elfutottam egészen a suliig. sírtam, de a legjobb barátnőm megölelt, és kiderült, hogy vele is megtörtént, ugyanaz a férfi volt(piros volt a kabátja és maximum 165 cm volt-könnyen azonosítható.)hát szóltunk az igazgatónak, de nem történt semmi, nem túlzottan érdekelte. másnap már nem érdekelt a sztori engem sem, túltettem magam rajta egy éjszaka alatt. tedd te is ezt.
2011. júl. 19. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!