Hogy reagálnál, ha a lottó húzást követően rájönnél, hogy mind az öt beXelt számod megegyezik a kihúzott számokkal?
egyszer nyertem kaparos sorsjegyen nyertem 5.000.000ft ot. szep nyugodtan kapirgalom mire feltunik h mar csak egy szam kell a nyeremenyhez. ezt hangosan meg is emlitettem mire a pultos csaj oda jott nezni h vajon mi lesz. oltari makom volt es nyertem. oromomben megcsokoltam a pultos lanyt :-D
20 hetero L
Sikítanék majd tuti elbőgném magam így félidős terhesen. :)
Vennénk egy kertes házat meg egy kocsit, felfejleszteném a hobbimat kicsiből nagyba, persze a rokonoknak is adnánk x összeget, meg lehet, hogy nem 2 hanem 3 gyerekben szabnám meg a limitet. :)
Köszi a válaszokat :D
Köszi, hogy pluszban leírtátok, hogy mit csinálnátok vele, de a fő kérdés az volt, hogy hogy reagálnál közvetlenül azután, hogy megtudtad, hogy megnyertél egy nagy összeget. xD
Én először azt hinném, álmodom, majd mikor rájöttem, hogy ez valóság, ordibálnék, rohangálnék, (ha nem otthon lennék, azonnal hazarohannék, akárhol vagyok) és hívnám a telefonszámot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!