Hogy csináljak új torrentet?
Figyelt kérdés
A lényeg igazából csak annyi, hogy ha regelve vagyok egy torrent oldalon (beload, ncore), de leszedek máshonnan (thepiratebay) egy torrent fájlt és annak a trekkerjét át írom a regelt oldal trekkerjére, akkor azt úgy már fel is tölthetem az oldalra? Bocs a hülye kérdésért, de még új vagyok ebben a torrentkedésben. Ja és még annyit, hogy ha ez működik így, akkor mennyire számít a feltöltésembe bele? Max arra gondolok, hogy ha már én leszedtem azt a filmet mondjuk, akkor ezzel én is seedelem és így tölti felfele, mert gondolom, ha csak a torrentet szedem le, akkor hiába írom át a trekkert, akkor nem kapok semmi feltöltést. Vagy ez hogy van? :D2011. júl. 17. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!