Felraktam a windows 7-et letöltöttem a metin2-őt és mikor behozza a metin2 torrentet kidobja ezt a szöveget "Sorry, Your system does not support 3D graphics please cheek your hardware and system configuration then try again" Mi ilyenkor a tehendő?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 19:39
1/5 anonim válasza:
mia teendő?
elmész a boltba és veszel 10000 forintér egy videókartyát de leírhatnád milyen a géped
2/5 A kérdező kommentje:
De felesleges leirni hogy milyen a gép és felesleges újat venni mertmég tegnap ment rajt a metin amíg nemvolt rajt a Win 7
2011. jún. 29. 21:59
3/5 anonim válasza:
windows 7hez jobb gép kell ugyanahoz a játékhoz
4/5 anonim válasza:
Nekem is Windows 7 van és nekem indult 1 hónapal ezelőtt de most nem. DE NEKEM IS UGYANAZT ÍRJA KI MINT NEKED! Szerintem az a baj hogy a metin 2-őt is fejlesztik és egyre jobb videó kártya kell a gépedbe.
5/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt ilyenkor videokártyához járó programot kell fel raknod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!