Mik az előnyei a drogoknak? Mi a jó bennük?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 17:48
1/6 Christina A. válasza:
Nem nagyon értem, kérlek fejtds ki értelmesebben!!
2/6 anonim válasza:
összebarátkozol pár emberrel, néhányra rádőlsz a metró aluljáróban, így a gravitáció valósságát is bizonyíthatod magadnak, láthatod a szivárvány szokatlan formában, de eső és napfény nélkül, kicsit éhes leszel, kaját lopsz, de meg se csesznek, és ha már nem vagy amatőr, akkor rendes drogoka vásárolsz, így ha kérdezik, nem kell magyarázkodnod, hogy hová tűnt a ragasztó! :D:D
3/6 A kérdező kommentje:
úgy értem miért drogoznak az emberek, mi az előnyük, miért csinálják azon kívül, hogy rászoknak?
2011. júl. 16. 20:32
4/6 Christina A. válasza:
Pl.: Mert azt hiszik hogy így, ,,HÚÚÚ, DE MENŐK""" lesznek, egy nagy frászt!!!
5/6 anonim válasza:
szerintem csak el akarnak rugaszkodni a valóságtól, ha drogozol olyan dolgokat is láthatsz amik nem valóságosak és persze furcsán is érzed magad tőle ami nem feltétlenül rossz, csak még nem tapasztaltad
6/6 anonim válasza:
Bolond aki azt állitja, hogy az alacsony lányok nem szerethetik a sajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!