Hogy lehet az ha így viselkedek, akkor nem kötnek belém az utcán?
Én magamat egy átlagos lánynak tartom,mindig kerülöm a feltűnést,nem hordok kihívó ruhákat,meg kényelmetlenül érzem magam bennük. Mások szerint szép meg csinos lány vagyok...
Többször volt abban részem,hogy mikor mentem az utcán belém kötöttek,cigányok,drogosok,hajléktalanok,részegek stb.Volt,hogy az életemért kellet futnom..
Én olyan visszahúzódó,csendes lány vagyok,mindig "lehajtott fejjel"jártam az utcán. Nem mertem az emberek szemébe nézni.Na ekkor mindig rábaltáztam...
Aztán egyszer úgy kezdtem el járkálni az utcán,hogy ilyen tök magabiztos,komoly arcot vágok,csak előre nézek a messzi távolba,és nem nézek inkább rá egyik emberre se..
Érdekes módon azóta egyszer se kötöttek belém,elmennek mellettem mintha nem is léteznék.
Vajon most miért nem kötnek belém?Azért mert magabiztosságot próbálok "sugározni" vagy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!