Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet az ha így viselkede...

Hogy lehet az ha így viselkedek, akkor nem kötnek belém az utcán?

Figyelt kérdés

Én magamat egy átlagos lánynak tartom,mindig kerülöm a feltűnést,nem hordok kihívó ruhákat,meg kényelmetlenül érzem magam bennük. Mások szerint szép meg csinos lány vagyok...

Többször volt abban részem,hogy mikor mentem az utcán belém kötöttek,cigányok,drogosok,hajléktalanok,részegek stb.Volt,hogy az életemért kellet futnom..

Én olyan visszahúzódó,csendes lány vagyok,mindig "lehajtott fejjel"jártam az utcán. Nem mertem az emberek szemébe nézni.Na ekkor mindig rábaltáztam...

Aztán egyszer úgy kezdtem el járkálni az utcán,hogy ilyen tök magabiztos,komoly arcot vágok,csak előre nézek a messzi távolba,és nem nézek inkább rá egyik emberre se..

Érdekes módon azóta egyszer se kötöttek belém,elmennek mellettem mintha nem is léteznék.

Vajon most miért nem kötnek belém?Azért mert magabiztosságot próbálok "sugározni" vagy miért?

2011. júl. 15. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos az emberek a saját gondjaik elől menekülnek, így inkább belekötnek másokba, hogy ezzel lekössék magukat és, hogy elfelejtsék a bajaikat, magyarán szórakozzanak. Meglátnak egy sebezhető lányt.. mindegy, hogy szép vagy csúnya..bántják. (Gyűlölöm az ilyet) De ha meglátnak egy magabiztos lányt... meg sem fordul a fejükbe :) Ez érthető. Én pont az "ellentéted" vagyok. Magabiztos, de nem vagyok elszállva.. Persze volt már olyan, hogy beszóltak a cigányok, de nem hagyom magam ilyen helyzetben... Gyűlölöm őket.. (Nálam nincs kivétel, amióta öcsémet megverték).. Itt most nem arra kell gondolni, hogy leállok verekedni, hanem olyat visszaszólok, meg vissza szívatom őket, hogy ketté áll a fülük :) {aikidozom :D} Ha látom, hogy egy szerencsétlen 5.-es kislánnyal szívóznák, már ott is vagyok . Azt mondom, hogy szia hugi menjünk, vagy passz. Nem tudom, hogy mennyire érdekel amit leírtam, de ha meglátom, hogy >Cigány< lobbanok :D Legyél magabiztos, ahogyan leírtad :D Ha bármi gond van csak szólj xD :D
2011. júl. 15. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan szoktam...Jól teszed,tényleg ezért nem kötnek Beléd. Csak nehogy jöjjön a "a város gigolója" aki azt hiszi keménynek hiszed magad,és azért is beléd köthetnek.
2011. júl. 15. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező, ennyire nem mutatná a magabiztosságát.
2011. júl. 15. 00:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy szoktam ezt kimutatni,hogy lássák,hogy csak"megjátszom" meg,hogy azt higgyék,hogy keménynek hiszem magam..:)
2011. júl. 15. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem én, de nem vidd túlzásba :)
2011. júl. 15. 00:58
 6/7 Lonelinessandpain ***** válasza:
Aki beléd akar kötni,az úgyis beléd fog bármit is teszel.Persze nagyobb az esély rá,hogy ez akkor történik mikor leszegett fejjel járkálsz(ez olyan mint az állatvilágban:ott is a gyengét támadják)De azért is beléd köthet,hogy mekkora az arcod.
2011. júl. 15. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom.../
2011. júl. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!