Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is Jenson Button...

Szerintetek is Jenson Button a legjobb a mostani F1 mezőnyben?

Figyelt kérdés

Jól bánik a gumikkal, minden helyzetből képes előre jönni, nagyon higgadtan vezet, és pokolian gyors. Nem vezet látványosan, de mindig ott van az élmezőnyben.

Hamilton is nagyon jó csak ő túl agresszív, Alonso a leglehetetlenebb helyzetekből képes elbukni egy versenyt, sokszor van pechje, de nagyon jó pilóta. Webber is pokolian jó pilóta csak nem hagyják "kibontakozni" őt a Red Bull-nál, remélem 2012-ben már a Ferrarinál lesz, Vettel nekem az egyetlen kakukktojás az élmezőnyben. Szerintem túlbecsülik őt a Red Bull-nál. Alig láttam még azt hogy Vettel megtudott valakit előzni. Tény és való hogyha az élen van szinte megfoghatatlan, de az tény hogy előzni nem tud. Egyértelmű hogy Vettel és Webber autója sokban különbözik egymástól. Szerintem a mostani F1 mezőnyben szinte bárki világbajnok tudna lenni VETTEL autójával. (Hozzáteszem WEBBER autójával kötve hiszem) Összesítve az egészet szerintem Button a legjobb pilóta, de sajnos idén ezzel a Mclaren-nel nem lesz világbajnok.

Szerintem így van a sorrend a TOP pilóták között:

1. Button

2. Hamilton

3. Webber

4. Alonso

5. Rosberg (ha a Mercedes jobb lenne, simán ott lenne az élmezőnyben)

2011. júl. 14. 00:05
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem amit itt kifejtettél az egy nagy rakás maszlag, mert mindenki tudja:

SCHUMACHER, MINDÖRÖKKÉ A LEGJOBB!!!

2011. júl. 14. 00:13
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

képességek alapján messze nem a legjobb...és ne csak a nagy csapatok pilótáit sorold ide,mert volt 1 alonso is minardival és sehol nem volt meg 1 webber is....

button lehet h az első 5ben sincs

1ébként igen schumi :D ha vmi fura körülmény van mindjárt megmutatja mit s tud...

2011. júl. 14. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet h vettel nem tud előzni de pokoli gyors, a többiek meg lehet h tudnak előzni, de lassabbak és aki az időmérőn nem gyors az hátrábbról indul és így kisebb esélye van megnyerni a versenyt, szóval nem annyira rossz vettel, mint azt te hiszed (ezt mutatják a pontjai is)
2011. júl. 14. 00:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Én egy szóval se mondtam hogy Vettel rossz pilóta, csak véleményem szerint nem olyan tehetséges mint az 5 ellenfele (Button, Alonso, Hamilton, Webber)

Második válaszoló! Igen igazad van a kis csapatokból nem írtam senkit. A kis csapatokból akitől sokat várok az Paul Di Resta, Jaime Alguersuari, Sergio Perez és Kamui Kobajasi.

Na neee ugyan már xDD

Schumacher?!?

Egyik legrosszabb pilóta a MOSTANI mezőnyben. Benne csalódtam a legnagyobbat. Rosberg mindig elveri őt.

Idáig alig mutatott valamit. Még dobogón se volt. Jobban járna ha visszavonulna és átadná a helyet a fiatalabbaknak. Amúgy sem értem hogy miért nem elég neki 7 vb cím.

Buttonról meg annyit hogyha olyan autója lenne mint Vettelnek akkor neki is akkora előnye lenne a többiekhez képest Vettelhez képest. :)

2011. júl. 14. 02:28
 5/9 A kérdező kommentje:
* 4 ellenfele
2011. júl. 14. 02:29
 6/9 A kérdező kommentje:

úristen hogy fogalmaztam meg az utolsó mondatot..

bocsánat fáradt vagyok már fél 3 van :D

2011. júl. 14. 02:32
 7/9 JLlompi ***** válasza:
WEBBER A KIRÁLY !!
2011. júl. 16. 23:30
 8/9 Fuuton ***** válasza:
Alonso az örök kedvencem, utána Kamui Kobajasi, majd Sergio Perez.
2011. júl. 17. 00:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Én Alonso-t nem kedvelem, sohase szurkoltam neki, de ettől még bevallom hogy nagyon jó pilóta. :)
2011. júl. 17. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!