Lehet barátság fiú és lány között?
Figyelt kérdés
állítólag létezik! nálam most van egy kialakulóban lévő ilyen dolog! mindketten hiszünk benne!és azt is tudjuk hogy nem lesz semmi komolyabb mint a barátság! még egy dolog lenne itt,a fiú nős és 12 évvel idősebb tőlem,ez ugye nem okoz gondot? mármint a korkülönbség? az hogy nős az tuti nem!2011. júl. 13. 16:04
11/13 anonim válasza:
Én szerintem nem lehet nő és férfi között barátság!!!!!
12/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Mai napig az egyik legjobb barátom egy lány aki 1-4. osztályig az osztálytársam volt.
Van még egy a szomszéd lány :)
És még egy akit egy buliban ismertem meg és most a legjobb haverom barátnője, annyira bírjuk egymást, hogy ő kinevezett engem a bátyjának, én meg őt a húgomnak :)
15/F
13/13 anonim válasza:
Én nem hiszek ebbe
Nem lehet nő és férfi között barátság
Én tudom....hogy nem
100-bol talán 1 az is te vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!