Környezettudatos vagy? Ha igen, mit teszel érte?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 12:48
2/3 A kérdező kommentje:
:) szelektív hulladékgyűjtéssel hogy álltok? Részt vennétek önkéntes szemétszedő programban? :D Uhhh bocsi hogy ilyeneket kérdezek, de agymenésem van, és most perpill ez a téma érdekel :D
2011. júl. 13. 13:12
3/3 anonim válasza:
Én világ életemben utáltam az ilyen kampányjellegű, felkapott dolgokat. Ami a környezettudatosságot illeti, soha nem pocsékoltam semmit sem értelmetlenül, sosem szemeteltem és sosem szennyeztem feleslegesen a környezetet, de régen sem. Azért, mert most ezt divat lett pufogtatni, azért nem változtattam az életviteli szokásaimon. Tehát mivel én divatirányzatoktól és kampányfeladatoktól függetlenül is ésszerűségre törekedtem, így ez eztán is így lesz, de mondom, nem érdekel, hogy éppen mit kapnak fel. Amúgy meg ha baj, hogy kocsival járok, akkor ne lehessen, tiltsák be a magánemberek autóhasználatát, ne lehessen autót és benzint venni magánembernek és kész. Ha baj, hogy szemetet dobok a kukába, akkor ne gyártsanak olyan csomagolást ami környezetszennyező. Nem lehet mindent az ember nyakába tolni felelősségként. Azoké a legfőbb felelősség, akik engedik, akik hagyják, hogy az emberek olyan dolgokhoz jussanak, amik fogyasztásával/használatával szennyezik a környezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!