Ezt mennyi idö alatt lehet megtanulni eljátszani hegedün?
Figyelt kérdés
Mindegnféle zenei ismeretek nélkül.
A szám közepétöl van egy rövideb hegedü rész.
http://www.youtube.com/watch?v=v3iHV84fKDA
2011. júl. 13. 11:05
1/5 anonim válasza:
A hegedűtanárom válasza szerint: hat óra alatt! Míg élsz, naponta hat óra! Amúgy akinek nincs tehetsége, az nem tanul meg soha, akinek pedig van az, igen különböző lehet a tehetség mértékétől, az elérendő színvonaltól éa szorgalomtól függően. Az alapok elsajátítása egyébként 3 év.
2/5 anonim válasza:
Elnézést! Most vettem észre, hogy nem a kérdésre válaszoltam... Még egyszer, bocsika.
3/5 anonim válasza:
Hegedűn attól is függ mennyire jó a hallásod, mert ott magadnak kell a hangokat eltalálni, nincsenek előre lyukak vagy bundok.
Van erről kotta és tudsz kottát olvasni? Milyen jól tudod megjegyezni a zenéket és hallás után elénekelni?
4/5 anonim válasza:
sztem ha tehetséges vagy kb. 3-4 év...napi fél óra gyaksival
5/5 anonim válasza:
elsővel nem értek egyet. tehetség nélkül is meg lehet tanulni hangszeren játszani, persze nem olyan rugalmasan, de meglehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!