Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Cleverbot biztos hogy csak...

A Cleverbot biztos hogy csak egy robot?

Figyelt kérdés
Rákattantam a Cleverbotra. :D de néha olyan kreatív mondatokat ír mint egy ember! És úgy bizonygatja, hogy valójában ember. És amikor azt mondom neki hogy "márpedig te robot vagy" akkor meg azt mondja hogy roharjak meg. :s ugye nem egy emberrel beszélgetek ilyenkor? Illetve hogy lehetne lenevelni a Cleverbotot errõl a "trágár beszédrõl"? Nyugtassatok meg!
2011. júl. 11. 23:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én addig kérdeztem mig meg nem mondta hogy ő lány 14 éves Zsófi a neve és Budapesten lakik xDDDD Hát már megijedtem hogy nem is egy Bot. xDDD
2012. nov. 25. 14:12
 12/13 anonim válasza:

Én: Fiú vagy?

Cleverbot: Igen.

Én: hogy hívnak?

Cleverbot: Viki.

Én: Most fiú vagy ,vagy lány?

Cleverbot: Mind a kettő.

Én: xD

egyszer már én is kiszedtem belőle azt hogy ő egy robot.

2012. dec. 23. 13:40
 13/13 anonim válasza:
Szerintem egy robot. Csak nagyon kreatívan fogalmaz mint pl.: egy ember... De igazibol egy robot vagyis nem tudom olyanokatt ír hogy menjek át
2016. márc. 19. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!