Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szeretek...

Mit tegyek, ha szeretek énekelni, de csak ha senki sincs a közelben? Nagyon szégyenlős vagyok ebből a szempontból. Viszont szüleimmel élek. Igy nem tudok szinte egyáltalán gyakorolni.

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Hova mehetnék, van ötletetek? Nagyon ritkán jutok igy oda, hogy gyakoroljak, de nagyon kellene minden nap pár órát. De van, hogy egy héten egy órára sem vagyok egyedül, mert mindig van valaki itthon. Munkahelyemen szotam néha halkabban, de az is áthallatszik a falon.. De zene nélkül nem tudok élni és már szétfeszít a vágy hogy gyakoroljak.. :((
2011. júl. 11. 20:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen, de elküldtem megint... nézd meg, hátha most megkaptad!
2011. júl. 15. 22:15
 22/25 A kérdező kommentje:
Jaj de elirtam a multkor a cimemet, sefcic@tippnet.co.rs, nem pedig sefcic@yahoo.co.rs!
2011. júl. 15. 22:19
 23/25 anonim válasza:

Megkaptam.

A nevedből 3-at dobott ki nekem, elsőnél egy rajzolt ló van, mint profilkép, a másodiknál egy napszemcsis csaj:) a harmadiknál meg ninc profilkép, vagy csak nekem nem mutatja, mert még nem az ismerősöm. Melyiket jelöljem?

2011. júl. 16. 11:01
 24/25 A kérdező kommentje:
A lovas vagyok :)
2011. júl. 16. 13:30
 25/25 anonim válasza:
Bejelöltelek és irtam üzit is:)
2011. júl. 16. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!