Mit tegyek, ha szeretek énekelni, de csak ha senki sincs a közelben? Nagyon szégyenlős vagyok ebből a szempontból. Viszont szüleimmel élek. Igy nem tudok szinte egyáltalán gyakorolni.
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Hova mehetnék, van ötletetek? Nagyon ritkán jutok igy oda, hogy gyakoroljak, de nagyon kellene minden nap pár órát. De van, hogy egy héten egy órára sem vagyok egyedül, mert mindig van valaki itthon. Munkahelyemen szotam néha halkabban, de az is áthallatszik a falon.. De zene nélkül nem tudok élni és már szétfeszít a vágy hogy gyakoroljak.. :((2011. júl. 11. 20:14
11/25 A kérdező kommentje:
Írtam!
2011. júl. 11. 22:03
12/25 anonim válasza:
Szia! Nem tudok válaszolni, ezt irja ki pirossal :((
RCPT TO: <xdrummerforjesusx@yahoo.com> 554 5.7.1 <xdrummerforjesusx@yahoo.com>: Recipient address rejected: sorry, this destination is denyed
13/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi lehet a baj, próbáld meg ide írni e-mailt (ne a gyakori kérdésekről,hanem a saját fiókodból): xdrummerforjesusx@yahoo.com
2011. júl. 12. 15:20
14/25 A kérdező kommentje:
Így tuti működnie kell.
2011. júl. 12. 17:35
15/25 anonim válasza:
Igy is próbáltam többször is, de igy se megy. Elküldtem az én másik e-mailemre, arra elment, mindenhogy
próbáltam:(((((
16/25 A kérdező kommentje:
sefcic@yahoo.co.rs a másik címem. De erre jött is egy e-mail. Bocs hülye vagyok ehhez, de azt hiszem mostmár működnie kell mert nem a gyakorikérdéseken keresztül megy a mail ha erre a címemre irsz.
2011. júl. 13. 23:49
17/25 anonim válasza:
Nem hiszem el, erre sem megy el, nem tudom miért, már fogalmam sincs:(
Fent vagy facebook-on? Mert akkor leirom a nevem, hogy bejelölj. Más ötletem nincs, vagy masn.
18/25 anonim válasza:
*Más ötletem nincs, vagy MSN!*
19/25 A kérdező kommentje:
Igen, van Facebook profilom! Küldöm priviben a nevem.
2011. júl. 14. 21:47
20/25 anonim válasza:
Most néztem, még nem jött semmi. Elküldted már? Várom:)
music20@inmail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!