A katonaságnak mi a dolga?
Az agyonlövés az inkább a honvédelemre szolgáló rész :D
De engem az érdekel a ország/városban mit csinálnak?
Igazoltatás??
-segítenek ha árvíz van, v bármi katasztrófa
-elvileg éberen védik az országot, pl figyelik a légteret (ehhez képest nemrég bejutott két zsidó felderítőgép)
-ha rendőrség kevésnek bizonyul, őket is ki lehet vezényelni és akkor rendőrökkel egyenrangú munkát végezhetnek
ennyi jut eszembe így hirtelen
Katonákkal szolgálatidőben biztos nem találkozol az utcán.
(Ha valóban csak az átlagos hétköznapokat nézzük. Nem hétköznapi például az, mikor egy tüntetésen fegyelmet kell tartaniuk, de ez sem az a rétege a katonaságnak, amely missziókba megy. Ez a Katonai Rendészet. Nekik jogukban áll elérni az igazolványaidat.
A "sima" háborúkban életüket kockáztató katonák a sima hétköznapokba (munkaidőben) készülnek, edzenek, lövés-gyakorlatoznak, szóval bevetésre készülnek, hiszen bármikor bármilyen támadás érheti az országot, illetve a külföldön misszióba lévő katonákat is gyakran támogatást igényelnek. Az is előfordulhat, hogy Magyarország területére olyan légi járművek érkeznek (UFO), melyeknek bejelentése nem történt meg, ekkor a Honvédségnek fel kell készíteni a Magyarországot a legrosszabbakra, és emellett lehetőleg azonosítani kell, valamint légi kísérettel kivezetni az ország területéről, majd a környező országokat értesíteni.
Amíg nincs ilyen extrém helyzet, addig készülnek az ilyen extrém helyzetre, hiszen mint már említettem bármelyik pillanatba szükség lehet a felkészült szervezett Magyar Katonákra.
...amúgy én voltam aki a linket küldte. Azóta sajnos törölni kellet, mert a misszió amit bemutat a videó még aktív volt... már nem az, úgyhogy a videó újra elérhető ezen a címen:
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!