Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Életem legcikisebb dolga. Mit...

Életem legcikisebb dolga. Mit csináljak, hogy ne őröljön fel?

Figyelt kérdés
Voltam egy házibuli féleségben és voltunk a szobában vagy 6-an és elötte egész este salit ettem meg piáltam és szellentettem egy nagyot. Mindenki röhögött és volt a szobában egy fiú is és még másnap is emlegették, biztos már az egész város tudja. Egyszerűen nem tudtam visszatartani. Mit csináljak? 15/L
2011. aug. 22. 22:57
 1/2 szamóca.. ***** válasza:
90%

röhögj rajta te is, úgy kevésbé gáz.

egyébként ne aggódj, ezt egy hét alatt elfelejtik. minden ilyet elfelejtenek, de van amit lassabban mire 20 leszel, lesznek ennél cikisebb élményeid is, hidd el, tapasztalatból mondom :DDDD

2011. aug. 22. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Örülj, ha ez életed legcikisebb dolga. Ez semmi, és sajnálom, hogy nincsenek barátaid. (Mert ezek nem azok az biztos) :)

16/F

2011. aug. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!