Létezik olyan rekord, hogy valaki nem evett sokáig? Hány nap a rekord?
Igen biztos sokan próbálnak így fogyni de ez a legrosszabb módszer. Először a tápanyagok és a vitaminok ürülnek ki a szervezetből a zsír az még ott marad tovább is. Jah és az anorexiások is tudatosan csinálják, 90%uk nem éli túl.
Szívelégtelenségtől kezdve mindenféle hiánybetegség fellép.
Ha valaki fogyni akar egyen egy ideig csak zöldséget. Itt a dinnyeszezon is :D
Fogyókúra céljából ez elég szar módszer, mivel ha egyáltalán egy falatot sem eszel, beödémásodik a szervezeted, és feldagadnak bizonyos testrészek pl. a has, lábfej, stb...
Egy gyengébb ember 2 hétig, egy erősebb 30 napig is bírhatja étel nélkül. (Folyadék nélkül 3 nap). De én még nem hallottam arról h lenne ilyen rekord. Pl senki sem kezdi el méregetni h hány nap után halt bele az anorexiás ember az éhségbe.
Lehet h rosszul tudom és volt ilyen ember aki elkezdte magának méregetni amit írt az előző és ő 10-11 napig bírta, bár erősen kétlem, meg ettől azért többet is ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!