Kitörölték GYIKen a rekord kérdést és az unatkozdát? :O
nem tudom:S
csak mind2höz volt 1-2 válaszom és már nincs ott a megválaszoltak között:S
Sziasztok.
Hát igen kitörölték, és minden új próbálkozást kitörölnek, mert biztos nincs elég tárhelyük van mittudomén.
Pedig a humor kategóriában igazán elférhetett volna a dolog. Meg most 1-2 olyan kérdésbe nem haltak volna bele. Nyilván ha sok olyan lenne azt törölhetnék.
Persze az oldal nem erről szól, hogy ilyeneket csináljunk rajta, de az igazat megvallva így is van sok szórakozásból kiírt kérdés nagyon sok hülye válasszal amit nem törölnek, mert nem tudnak mindent figyelni.
Csináltunk egy fórumot, ami persze ugyan úgy nem örök életű, de mégis nagyobb a szabadság mint itt a gyakorikérdéseken.
Aki akar jöjjön és regisztráljon:
Teljes anonimitást persze ott nem lehet csinálni, de fórumnevet mindenki választhat magának bármilyet bármikor. :)
jó ötlet volt a fórum alapítás(:
megnéztem de ez már így nem olyan mint volt:/
sokkal kevesebben vagytok,nincs ott az a laza jófej csaj a valamilyenfőzelék nevű csaj meg az idős hölgyike:/
Szia, te amúgy ki vagy? :D
Borsófőzi nem akart jönni hozzánk, pedig szóltam neki.
Az "idős" hölgy alatt kit értesz? :D
Mert ott van ő is, csak még nem írt nekünk, de ő egyébként is ritkán írt csak, amikor volt ideje. :)
ja boccs akkor nem szóltam:D
am egy rekord kérdés olvasó voltam:Dsokszor olvastalak titeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!