Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tettél már alkohol hatása...

Tettél már alkohol hatása alatt olyan dolgot, amit a mai napig bánsz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Hát... Egyszer nagyon bele voltam zúgva egy srácba, ő meg csúnyán kitolt velem, és ez elég szarul érintett. Pont a legdurvább mélypontomon voltam, amikor elmentünk egy nagyobb társasággal bulizni, ahol elég rendesen berúgtam, utána betaláltam ezt az említett srácot, és fél órán keresztül üvöltöztem vele, hogy mit képzel magáról.

Hát ezt eléggé megbántam, nem szoktam így kivetkőzni magamból, ráadásul utána hónapokig nagyon égett a pofám előtte.

2011. júl. 8. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Összeházasodtam egy nővel.
2011. júl. 8. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos igen! Fiatalabb koromban eléggé elkanászodtam,és ha szórakozni mentünk gyakran ittam férfiakat is megszégyenítő mennyiséget. Nem vagyok rá büszke,de mit tagadjam,ez is én voltam.

Sosem voltam az egyéjszakás kapcsolatok híve,de a 19. születésnapomon olyan részegre sikerült magam innom(szinte állni sem bírtam),hogy lefeküdtem valami kopasz pasival az autójában,de sem a nevére,sem a kinézetére nem emlékszem! Másnap legszívesebben szemen köptem volna magam,undorodtam saját magamtól!

Van még egy eset amit kiemelnék,akkor is rettenetesen hulla voltam,koncerten voltunk illetve csak a barátaim,mert én akkora balhét csináltam,hogy az 5000 fős sportcsarnokból a kidobófiúk kipenderítettek még az elején....

26/N

2011. júl. 8. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Strandon egyszer kicsit többet ittam mint kéne. néhány osztálytársammal voltam ott és az egyik osztálytársnőmet úgy megfürdettem a medencében h majd megfulladt. :S
2011. júl. 8. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!