Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tettél már alkohol hatása...

Tettél már alkohol hatása alatt olyan dolgot, amit a mai napig bánsz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 13:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Vannak dolgok, amiket bánok, de nem voltam alkohol hatása alatt. Nem sokszor voltam kimondottan részeg eddig, de akkor sem volt jellemző a teljes észvesztés.
2011. júl. 8. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Tettem persze de nem bántam meg semmit, sokan mondták annyi a szerencsém hogy soha nem ok nélkül teszek bármit is.
2011. júl. 8. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát...nagyon durva dolgok nem voltak, az első komolyabb piálásomat nem bírtam valami jól, kitaccsoltam a szórakozóhely wc-jében, pont az után egy két héttel, hogy összejöttem álmaim pasijával...és hát ugye baromira szégyelltem, hogy pont ő lát így, miközben azért jött össze velem, mert nem vagyok olyan mint a többi piálós kis hülye pi-csa :D :S az gáz volt, örültem volna ha nem történik meg. Meg ugyan így a barátom előtt szégyenkeztem egy buli után, akkor nem is taccsoltam ki, de nem voltam rá büszke na. De hálisten csak két piálós alkalom volt az eddigi 4 évünk alatt. Meg is fogadtam, hogy többet nem fordul elő.

21/L

2011. júl. 8. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
"Reszeg voltam" jo kifogas.
2011. júl. 8. 13:55
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen, még itt sem merném leírni és soha nem fogom magamnak megbocsájtani.
2011. júl. 8. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Én első alkalommal széthánytam a szórakozóhelyet, és a szüleimnek kellett rétem jönniük. Ráadásul sokan láttak is. Utána hónapokig nem tudtam sokaknak a szemébe nézni...:( Kb 18 éves voltam.

Most nemrég pedig lefeküdtem az egyik exemmel (nyilván védekezés volt mert annyira nem vagyok hülye sohasem), de attól függetlenül kegyetlenül megbántam. Amúgy ő is részeg volt és tulajdonképp ő támadott le, de mivel még nekem is tetszett nem voltam képes nemet mondani. Persze szerelmes már nem voltam, de párszor józanul is megfordult a fejemben, hogy milyen lenne, ha... Na ezután megint egy rakás emberrel összevesztem.

Ez a két alkalom volt eddig életemben, nem is hinném hogy valaha még ilyesmi elő fog fordulni. Ha már buliban vagyok, szeretnék emlékezni is rá később is..

2011. júl. 8. 13:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Bocsi. *Értem jönniük akart lenni.
2011. júl. 8. 13:57
 8/14 anonim ***** válasza:
hát..nekem is voltak dolgaim:) bánni nem bánom, de ha újra tehetném máshogy tenném:S mivel megtörtént tanultam belőle..
2011. júl. 8. 13:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Én össze-vissza hazudozok részegen és aztán nem bírom magam kimagyarázni... meg olyan csajokkal jövök össze akikkel nem kéne meg olyan csajokat hajtok el a halálba akiket nem kéne :S

18/F

2011. júl. 8. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatottá váltam egy egész osztály előtt. A mai napig sem tudom pontosan miket csinálhattam.
2011. júl. 8. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!