Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam le magam?

Mivel foglaljam le magam?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alkult,hogy 2 héttel ezelőtt az orvosok egy súlyosabb betegséget találtak nálam,ezért ben t kellett feküdni 13 napig a kórházban,kaptam vérhígítót,amit otthon is szednem kell.Amíg a vérrög fel nem oldódik,addig nem csinálhatok semmi olyat,ami megeterhelné a szívemet.Sokat unatkozom,nem tudom mivel foglaljam le magam.
2011. júl. 8. 10:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
olvasás,tvzés,szgépezés stb.
2011. júl. 8. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Válaszolj az itt feltett kérdésekre a legjobb tudásod szerint. Ezzel segíthetsz másokon is.
2011. júl. 8. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Elöször jobbulást kivánok!

Feküdnöd kell?

2011. júl. 8. 10:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Olvasás,rejtvényfejtés,tölts le a számítógépedre valamilyen játékot,nézz filmeket stb. Jobbulást Neked! :)

26/N

2011. júl. 8. 10:12
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,nem kell feküdnöm,de az eddigi hobbimat,az úszást félre kell tennem,mentem volna 3 hetes táborba,de az is sajnos kilőve,sajnos a faluna semmi sincs,ahova mehetnék
2011. júl. 8. 10:15
 6/11 A kérdező kommentje:
bocsánat,faluban
2011. júl. 8. 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Van hobbid? Mi érdekel? Ha megterhelő lenne a hobbid, akkor olvass/tanulj róla. Ha suliba jársz, csinálj gyakorló feladatokat. Válaszolgass a gyakorikérdések.hu-n. Skype-on/chat-en keress távoli fazonokat. Kezdj el tanulni egy nyelvet. (Valszeg nem tanulod meg mire rendbe jössz, de tellik vele az idő.) Vegyél elő egy rossz pólót és csinálj belőle nadrágot, vagy fordítva. (Már ha lány vagy.) Fogj egy darab fát meg egy kést és faragj furulyát vagy lovat. Csak nehogy megvágd magad! Építs várat kártyából, vagy gyufaszálakból.

stb. stb... :)

2011. júl. 8. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:

A hobbiddal (jó, úszás, de azon kívül, ha van), érdeklődési köreiddel foglalkozz.

Gondolom, egészségesen is szoktál otthon ülni. Otthon annyi minden jót lehet csinálni!

Barkácsolni, varrni, házimunkát csinálni, neten érdeklődési körrel kapcsolatban cikkeket olvasni, fórumozni, online játékok, chat, filmek, sorozatok, regények, keresztrejtvény, sudoku, rajzolni, festeni, weblapot készíteni, blogot írni stb-stb...

Jobbulást kívánok, minden jót!

2011. júl. 8. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben. Olvastam,keresztrejtvényt fejtettem,játszottam a neten,sétálgattam a barátaimmal. Ha gondolod nekem is írhatsz priviben és tudunk beszélgetni.
2011. júl. 12. 13:59
 10/11 anonim válasza:
Elsőnek is jobbulást!! kérdésedre:kártyáz,beszélges addig aki otthon van vagy hívd át az egyik haverodat/barátnődet,tanulj meg hímezni vagy varrni(ha lány vagy:),ha szeretsz sakkoz,pazzle,olvas,netről szedj le filmeket vagy tv-z,képregényt nézzeges, msn-ez:D hát kb ennyi:D
2011. júl. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!