Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam el magam egy...

Mivel foglaljam el magam egy 1 napos buszúton?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Játssz a telodon,olvass,facebook,rejtvény,zene..(:
2011. márc. 20. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ööömm, osztállyal mész vagy egyedül és fiú vagy vagy lány? nyugodtan le lehet ám írni magadról egy kicsit, hogy hasznosdabb válaszokat tudjunk adni....
2011. márc. 20. 10:35
 3/9 A kérdező kommentje:

barátokkal

14/f

olyanon gondolkodok, amit többen lehet, de buszon is..

2011. márc. 20. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ha jó a busz, akkor kárttyaát ajánlanék: kend kupé,pikkdáma, canasta, rabló römmi, bridge stb
2011. márc. 20. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Ha barátokkal mész úgysem fogtok unatkozni :D

Beszélgetés meg hülyéskedés lesz a vége;]

2011. márc. 20. 10:45
 6/9 A kérdező kommentje:

oks :)

köszönöm a válaszokat :)

2011. márc. 20. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok, hát hallod, fehérvári vagyok és mondjuk ha az osztállyal mondjuk évente egyszer megyünk budapestre színházba, akkor a buszút a legjobb az egészben. 15/f vagyok de már 2 évvel ezelőtt is ugyanezt mondtam volna mint most. mi szét röhögjük a belünket a buszúton. bezsélgetés, amin általában egyfolytába röhögünk, viccmesélés, ha lankad a hangulat akkor barchoba, de ha én játzsok akkorannak is a vége röhögés, akkor farkasszemnéző verseny, de pro változatban, mert abban az a lényeg hogy ki bírja tovább röhögés nélkül, ebben profi vagyok mert 5 mp alatt csak nézéssel megnevettetek vkit, egyszer már csak azért is meg akartak röhögtetni engem, szoval 10 az egy ellen kiálltak ellenem, 4 kört végig vittem ugy hogy za összes embert végül nem bírta ki, aztán az 5dik körben 9 embert sikerült megröhögtetnem, a 10diket azért nem sikerült, mert le kellett szállni a buszról, aztán még persze tudakozó hívogatása (egy példa: -jónapot, tudakozó miben segíthetek?- -jónapot, azt szeretném kérdezni, hogy benne lenne-e egy fekete-fehér-igen-nem játékban?- -(sóhaj), sajnálom, nem le....- -HÁHÁ? KIESTÉÉÉÉÉLL!!!!- - (halk röhögés a tulsó oldalon)- és letettük), és perszevisszafele úton a jó öreg rémtörténet mesélés, de csak akkor ha már sötétedésben jöttök visszafelé, azokról is van egy pár jó sztori, de túl hosszú. ja és persze ha nem akarsz unatkozni és a jó hangulatban akarsz utazni és nem vagy kocka, akkor a hátsó üléseken ülsz vagy legalábbis minnél hátrébb, az utolsónegyedben tuti a hangulat, az utolsó egy harmadban még talán, de nehogy az első felére ülj, mert unatkozni fogsz. na hajrá, légy "keratív", redmélem segítettem.
2011. márc. 20. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi is telefon betyárkodni szoktunk.Tuti szórakozás
2011. márc. 20. 11:56
 9/9 böiler ***** válasza:

Figyelj, például a fesztiválokban is az odavezető út a legjobb. (Jó, ha figyelmen kívül, hogy hallhatod/láthatod az Agnostic Front-ot, SKA-P-t, Motörhead-et stb...) Szóval ne parázzál. Azt fogod kívánni, hogy bárcsak még hosszabb lenne...

17/F

2011. márc. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!