Hogy szoktak menni animeconokra?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy ha cosplayben szoktak menni, vagy ott átöltöznek? Nem sokára megyek életem első conjára, természetesen cosplayben, a Tsukuyomi Moon Phase-ből Luna leszek aminek nem hétköznapi a ruhája (shiro lolita ruha, hosszú kék haj, és neko fülek) és csak érdeklődni szerettem volna hogy hogy szoktak menni conokra2011. júl. 8. 02:35
1/4 anonim válasza:
Van aki úgy megy van aki ott öltözik át (főleg azok akik versenycosplayelnek és esetleg olyan a ruhájuk hogy kényelmetlen közlekedni benne). Egyedül mész vagy társasággal? Merté n mondjuk tök egyedül nem vonulnék át a városon ilyen ruhában, de barátokkal más, úgy igen. :)
2/4 anonim válasza:
Ha vidékről mégy, akkor mindenképpen a helyszínen öltözz át, gondolj bele, buszon, vonaton gyűrődik, koszolódik a jelmez. Városon keresztülmenni is elég kérdéses, mert a sok agybeteg hülyének néz, az RTL Klub és TV2 másnap lehet totál elmebetegnek fog beállítani. :D
3/4 anonim válasza:
Hááátöö, én kocsival mentem, és otthon öltöztem át.
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat, de nem vidékről megyek de mondjuk nem is a közelben lesz a helyszín, busz és metróval kéne menni, és nem egyedül mennék vagy is egy darabig igen de aztán találkozunk, de az nagyon zavar ha megnéznek, egy hófehér lolita ruhában, kék hajjal meg pláne. Kár hogy itt nincs olyan mint Japánban, ahol úgy mész az utcán ahogy akarsz és meg se néznek, max azért mert nagyon jó ruci :)
2011. júl. 9. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!