Rajzfilmek színvonolassága mostanság. Szerintetek?
Nektek mi a véleményetek erről?
2-3 évvel ezelőtt bármit megnéztem a cartoon networkon, akár a jetixen....
Erre pedig mára már semmi szórakoztató müsort nem adnak amit unalmamban szivesen elnézegetnék, áá nem csak undoritó grafikáju 3d-s rajzfilmeket amik egyenesen a kukába valók!
A jetixen is bármi megnéztem, de a vége felé már az is kezdett eltompulni. DISNEY CHANEL?! Nem is megy rajta mese szinte soha! Jó, hajnali 1 és 3 között megy mese. Egész nap a filmeket kell bámulni! Jaj hánámontáná, varázslók, sonny a sztárjelölt, és még a sok eröltetett 0% poénos filmek! A minimax ezerszer jobb ennél!
Nem vagyok kisgyerek, tizenéves vagyok, és szomoru hogy ennyi elvesztette a színvonalasságát ez a 2 rajzfilmcsatorna. Jobbanmondja 3, mert a Nickelodeonon is csak film megy reggel, és csaj éjjel megy mese.
A legszomorúbb, hogy nem lehet őket sehol megszerezni, pl.: a repülő bocsok első 15 részét is úgy kellet össze keresgélnem különböző DVDken amit úgy interneten lehet kapni, de van vagy 39...! a Doug Dili-t én is imádtam :) Szippancsok detto.
Sajnos a repülő bocsok egy kanadai/jugoszláv rajzfilm, angolul se lehet megtalálni.
Ó, ez a kérdés pont nekem szól! Régebben én is néztem a Minimaxot, pont abban az évben érettségiztem, tehát már nem voltam kisgyerek, de a felsoroltakat mind nagyon szerettem. (Simsala Grimm stb.) Sőt, még a Barbiet is, tudom, gáz, mert az maga a giccsözön. De még mindig jobb azoknál, amik most mennek rajta. Ezek a 1-2 éves gyerekek számára készült mesék. Hát, először is, 1-2 éves gyerek ne nézzen tévét, neki még anyuka meséljen! Másodszor borzasztó igénytelen grafikája van mindnek. Én legjobban a Dzsungel könyvén buktam ki. Komolyan, annál még a Kis Vuk (a 3D-s) is jobb. :|
A Cartoon Network szintén korcs. Régen volt rajta egy csomó jó dolog, mint Tom & Jerry (jó, az most is van), Maci Laci, Dexter, Samurai Jack. De amik most mennek...! Ez a csatorna főleg a 10-14 éves korosztálynak szólna. Hát én nem tudom. Idegesítő szinkron, igénytelen képi világ, animeutánzatok. Hányás mind.
A Disney Channelről akkor mondtam le, amikor egyszer sikerült belenéznem abba a Vawerley vagy mi varázslókba. Nekem a Disney sorozatokról a Kacsamesék jut eszembe, tessék azt adni! No meg valamelyik csatornán szokott lenni ilyen idétlen 3D-s Micimackó meg Mickye Egér. Az is baromság, a történetnek semmi köze még a Micimackó újabb kalandjaihoz se, olyan Teletubbies szintű hülyeség.
Viszont jó hír, hogy az M2-ből gyermekcsatornát csinálnak, ahol igényes meséket és gyermekműsorokat fognak adni.
Egyébként ha újabb és igényes rajzfilmet szeretnétek, akkor ajánlom a spanyol Nocturnát. Az nagyon jó, és gyerekek is megnézhetik.
Animaxet nem nézek, mert egy-két kivétellel nem bírom a magyar szinkronos (angol szinkronosat se) animéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!