Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rajzfilmek színvonolassága...

Rajzfilmek színvonolassága mostanság. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek erről?

2-3 évvel ezelőtt bármit megnéztem a cartoon networkon, akár a jetixen....

Erre pedig mára már semmi szórakoztató müsort nem adnak amit unalmamban szivesen elnézegetnék, áá nem csak undoritó grafikáju 3d-s rajzfilmeket amik egyenesen a kukába valók!

A jetixen is bármi megnéztem, de a vége felé már az is kezdett eltompulni. DISNEY CHANEL?! Nem is megy rajta mese szinte soha! Jó, hajnali 1 és 3 között megy mese. Egész nap a filmeket kell bámulni! Jaj hánámontáná, varázslók, sonny a sztárjelölt, és még a sok eröltetett 0% poénos filmek! A minimax ezerszer jobb ennél!

Nem vagyok kisgyerek, tizenéves vagyok, és szomoru hogy ennyi elvesztette a színvonalasságát ez a 2 rajzfilmcsatorna. Jobbanmondja 3, mert a Nickelodeonon is csak film megy reggel, és csaj éjjel megy mese.

2011. júl. 7. 15:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Áááh a HEy Arnold tényleg nagyon jó volt! De a Nick sajna levan kódolva mindig! Nekünk is csak évente egy hónapban van ingyen nyáron.

Reggelente csak film film film, éjjel meg megy valami 3d-s idiótaság, meg az angyali keresztszülők, amit a disneyn is nyomatnak hajnalban. Egyetlen egy régi mesét hagytak meg, a Macsebet, de az is ritkán megy....

ÉS ez a majmolás dolog...MEGERÖLTETHETNÉK AZ AGYUKAT AZ ALKOTÓK! pofátlanság egymástól lopkodni!

2011. júl. 7. 15:46
 12/22 A kérdező kommentje:
A minimaxon az elsülyedt világok az egyetlen mese amit szívböl utáltam. Olyan siralmas világvége hangulatu....SZAR! UGy őszintén, már sirnom kellett a kezdődalán is! A gyerekeket ne elszomoritani akarják már, hanem kikapcsolódást nyujtani egy jó kis sorozattal!
2011. júl. 7. 15:47
 13/22 A kérdező kommentje:

most komolyan....ti nem hányjátok el magatokat ETTŐL?!

[link]

ennél még az egyszerü rajzolásu árnyékoaltlan billy és mandy kalandjai is EZERSZER SZEBB! És annak még élvezhető sztorija is volt!

szerintem a 3d csak arra jó hogy a gyerek figyelmét elvonja a sztoritól.....

2011. júl. 7. 15:50
 14/22 anonim ***** válasza:
nem az elsüllyedt világokról beszéltem, hanem az elveszett világról, az teljesen más :)
2011. júl. 7. 15:54
 15/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy arról beszéltél, csak hirtelen beugrott a címről! :D
2011. júl. 7. 15:54
 16/22 anonim ***** válasza:
amúgy annak még tűrhető a zenéje, amitől igazán agyhalott leszel az a noddy kalandjai játékországban, idegesítő intró, f0s 3d grafika, idegesítő figurák és a legsz@rabb szinkron minden karakternek, na amikor azt meghallom legszívesebben fejbe lőném magam, csak nincs itthon lőfegyver :D
2011. júl. 7. 16:07
 17/22 A kérdező kommentje:

uuuu nodi bááázz xD hát már az intó nagyon gyilkos xD

van egyáltalán enek a mesének a világon akár egy fanja is...? XD kiváncsi vagyok milyen életet élhet az az ember akinek eszébe jutott egyáltalán ez a mese xD Szerintem kényszerzubbonyban gubbaszt egy gumiszobában

2011. júl. 7. 16:15
 18/22 anonim ***** válasza:
jah, a top 10 legsz@rabb rajzfilmek között előkelő helyet foglalna el :D
2011. júl. 7. 17:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Áááh kéne egy ilyen top 10 legszarabb mesék posztot csinálnom xD
2011. júl. 7. 19:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Emlékszik valaki a Fox Kids csatornára? Az talán '05ben szünt meg, de azon annyi jó mese volt..

erre bejött a helyére a jetix, azon már jó pár sza-rsàg volt, utána a disney chanel hát az fertelmes. Minimaxon régebben több nézhető műsort találtam, cartoon network hát az se a régi, nickelodeon nálunk nem is volt bekötve.

2011. júl. 8. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!