Rajzfilmek színvonolassága mostanság. Szerintetek?
Nektek mi a véleményetek erről?
2-3 évvel ezelőtt bármit megnéztem a cartoon networkon, akár a jetixen....
Erre pedig mára már semmi szórakoztató müsort nem adnak amit unalmamban szivesen elnézegetnék, áá nem csak undoritó grafikáju 3d-s rajzfilmeket amik egyenesen a kukába valók!
A jetixen is bármi megnéztem, de a vége felé már az is kezdett eltompulni. DISNEY CHANEL?! Nem is megy rajta mese szinte soha! Jó, hajnali 1 és 3 között megy mese. Egész nap a filmeket kell bámulni! Jaj hánámontáná, varázslók, sonny a sztárjelölt, és még a sok eröltetett 0% poénos filmek! A minimax ezerszer jobb ennél!
Nem vagyok kisgyerek, tizenéves vagyok, és szomoru hogy ennyi elvesztette a színvonalasságát ez a 2 rajzfilmcsatorna. Jobbanmondja 3, mert a Nickelodeonon is csak film megy reggel, és csaj éjjel megy mese.
Áááh a HEy Arnold tényleg nagyon jó volt! De a Nick sajna levan kódolva mindig! Nekünk is csak évente egy hónapban van ingyen nyáron.
Reggelente csak film film film, éjjel meg megy valami 3d-s idiótaság, meg az angyali keresztszülők, amit a disneyn is nyomatnak hajnalban. Egyetlen egy régi mesét hagytak meg, a Macsebet, de az is ritkán megy....
ÉS ez a majmolás dolog...MEGERÖLTETHETNÉK AZ AGYUKAT AZ ALKOTÓK! pofátlanság egymástól lopkodni!
most komolyan....ti nem hányjátok el magatokat ETTŐL?!
ennél még az egyszerü rajzolásu árnyékoaltlan billy és mandy kalandjai is EZERSZER SZEBB! És annak még élvezhető sztorija is volt!
szerintem a 3d csak arra jó hogy a gyerek figyelmét elvonja a sztoritól.....
uuuu nodi bááázz xD hát már az intó nagyon gyilkos xD
van egyáltalán enek a mesének a világon akár egy fanja is...? XD kiváncsi vagyok milyen életet élhet az az ember akinek eszébe jutott egyáltalán ez a mese xD Szerintem kényszerzubbonyban gubbaszt egy gumiszobában
Emlékszik valaki a Fox Kids csatornára? Az talán '05ben szünt meg, de azon annyi jó mese volt..
erre bejött a helyére a jetix, azon már jó pár sza-rsàg volt, utána a disney chanel hát az fertelmes. Minimaxon régebben több nézhető műsort találtam, cartoon network hát az se a régi, nickelodeon nálunk nem is volt bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!