Miért "nehezedik" el a szemhéjunk ha álmosak vagyunk?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 23:28
1/6 anonim válasza:
az agy igy tudatja veled hogy alvásra van szükséged: ammeg:nemtom..
2/6 anonim válasza:
Talán mert alábbhagy az energiakészletünk, és ezáltal gyengébbek leszünk és a szemhéjunk az ami reagál rá elsőként?:-S A másikat amit feltudnék hozni az az, hogy mintha összeesnénk, mikor nagyon álmosak vagyunk. Ja és talán azért mert ilyenkor megszűnik a koncentrációképességünk, és nem tudjuk feltartani a figyelmet..Nem tudom. De kíváncsi vagyok a válaszokra.
Amúgy szerintem más kategóriába kellett volna írni:-D De majd talán jönni fog valaki aki megírja a helyes választ ide is.:-)
4/6 A kérdező kommentje:
1.köszönöm a választ.
2.szintén, de azért írtam ide, mert nem tudtam melyik kategóriába illene bele.
3.ha megtalálnám ott szerinted kérdezném itt -.-"
2011. júl. 7. 00:15
5/6 anonim válasza:
Hacsak nem téved erre egy szakember, javaslom, hogy jobban erőltesd meg magad a következő guglizásaid során...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!