Lekapcsoljátok ma a villanyt otthon a Föld óráján?
Sok értelme nincs. Régen ugye LEGINKÁBB világítást használtak - akkor még volt. Én nem kapcsolom le az egy szál 40W-os lámpámat - az pont 1 Ft megtakarítás lenne egy óra alatt (de a kapcsolgatástól hamarabb kiég, aztán vehetek százasokért újabb izzót - amíg még kapok. Ha nem kapok, akkor ezresekért fénycsövet). A szemem se olyan jó, hogy anélkül csináljak bármit.
Viszont a számítógép, a tv, a fűtés, stb. - na AZOK fogyasztanak rendesen. És nem kapcsolja ki senki. Én legalább csak akkor kapcsolom BE egyáltalán, ha tényleg használom.
ez a körlevél mekkora baromság : DDDDD
megtörtént, lekapcsolták az emberek a villanyt (mi is) és mi történt? semmi nem roppant össze meg ilyenek. : D
16:20!
Ha a pénzmegtakarítás a célod, akkor nem tudom mit nyivíkolsz 1 ft-ért, amikor a 20W-os energiatakarékos égő helyet, azt a régi sz@r 40W-ost használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!