Valakinek nincs kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, egyedül vagyok. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék valakivel, aki lehetőleg lány, mert soha nem jöttem ki a fiúkkal, és nem is érzem magam jól a társaságukban. Kecskemét közelében élek. Nem hátrány ha a közelből irtok, mert később esetleg találkozhatunk is.
20/F
2011. jún. 29. 20:30
21/28 A kérdező kommentje:
Nyári szünet, milyen igaz...
Én már nem tanulok egy éve, el is felejtettem, hogy nyáron nincs tanítás. Ha dolgozol, mindegy hogy nyár vagy tél van, menni kell.
2011. jún. 30. 15:14
22/28 anonim válasza:
Mindig azt várom, hogy mikor lesz vége a sulinak, de utána mindig arra gondolok hogy sokkal rosszabb lesz dolgozni. És a munkahelyen nincs ilyen hosszú szünet! :(
23/28 A kérdező kommentje:
A legutoló munkahelyeme is 2 óránként volt csak 5 perc szünet. Egyedül a reggeli szünet volt 20 perces. És simán rosszabb dolgozni mint tanulni. Szerencsére még időben rájöttem, és van lehetőségem tanulni, hogy jobb munkahelyem legyen.
2011. jún. 30. 16:16
25/28 A kérdező kommentje:
Itthon lopom a napot. :D Sajnos, már kb. két hónapja nem dolgozom. Nézegetem a neten az álláshirdetéseket, meg néha adok fel az újságban a hírdetést, hátha valaki rámtalál.
2011. jún. 30. 16:27
26/28 anonim válasza:
Mindenhol jó, de legjobb otthon! Van valami hobbid vagy ilyesmi?
27/28 A kérdező kommentje:
Igen, informatika, barkácsolás, villanyszerelés, ilyenek érdekelnek. Motor, autó is érdekel egy kicsit, de mivel csak jogsim van (az is csak autóra), autóm nincs, így nem tudom a vezetési, szerelési vágyaimat kiélni.
Neked van valami hobbid?
2011. jún. 30. 16:44
28/28 anonim válasza:
Nekem is a számítógépek, autók. Kosarazás, csajozás (ha értelmes a lány), biciklizés, mozizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!