Valakinek nincs kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, egyedül vagyok. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék valakivel, aki lehetőleg lány, mert soha nem jöttem ki a fiúkkal, és nem is érzem magam jól a társaságukban. Kecskemét közelében élek. Nem hátrány ha a közelből irtok, mert később esetleg találkozhatunk is.
20/F
2011. jún. 29. 20:30
1/28 anonim válasza:
Miért nem jössz ki jól a fiúkkal? (egy Kméti)
2/28 A kérdező kommentje:
Félénk vagyok, és régebben kiközösítettek vagy bántottak, és ezek legtöbbször fiúk voltak. Nem bízom bennük akár ismerem őket, akár nem. Ha látok valahol az utcán több fiút egyszerre rögtön azt gondolom, hogy bántanak vagy ilyesmi. Mégha nem is ismernek csak éppen el megyek mellettük. Ha velük beszélek nem tudok felszabadult lenni, nem tudom önmagam adni. Még apámmal sem jövök ki jól.
2011. jún. 29. 21:05
4/28 A kérdező kommentje:
Nem teljesen vagyok felszabadult most sem.
2011. jún. 29. 21:18
5/28 anonim válasza:
"nem teljesen"? Egy kicsit azért mégis, nem?
6/28 A kérdező kommentje:
Kicsit igen, mert nem személyesen találkoztunk, bármit kérdezel, jól meg tudom gondolni a válaszomat, még ha izgulok is. Élőben nagyon meg sem szólalnék.
2011. jún. 29. 21:26
7/28 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, mint te. Csak én a lányokkal. :)
8/28 A kérdező kommentje:
Én a lányokkal általában jól megvagyok. Sokkal jobban megbízok bennük. Akiket eddig ismertem, nem cikizték ki az embert mert genetikailag kicsit elb@aszták, vagy nem cseszegették állandóan bántó megjegyzéssel mint azt a fiúk nagy többsége teszi. Én is szeretek hülyülni, de utálom mikor arról van szó, hogy ki tudja jobban megalázni a másikat.
2011. jún. 29. 21:37
9/28 anonim válasza:
Kecskeméten a fiúk 3/4-e szemét! Magam is tapasztaltam/tapasztalom mindennap. És még csodálkoznak, hogy miért nincs sok barátom!
10/28 A kérdező kommentje:
Sajnos az átlagos fiúk ilyenek. Nem csak Kecskeméten, még a környékén és meszebb is. Általában minden társaság megkeresi maga körül a leggyengébbet, és azon megy a verseny, hogy ki tudja jobban megbántani. Míg ha egyedül találkozok egy alapjáraton szemét emberrel, szinte rá sem ismerek milyen normális is tud lenni.
2011. jún. 29. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!