Szeretnék kicsit szétnézni az egyik ismerősöm e-mail-jei között de nem tom a jelszót, ki tud nekem ebben segíteni?
Figyelt kérdés
De ugy akarom,h ő ne tudja meg2011. jún. 29. 15:10
11/17 anonim válasza:
jah, hogy te fiú vagy, ők meg nők. Akkor híreszteld el, milyen rondák. :) Be fog válni. Nem is kell elhíresztelni, elég ha érezteted velük. Ha nem bírsz magadért kiállni, és kezet sem vagy hajlandó rájuk emelni, akkor meg így jártál. Legalább állj már ki magadért! Vagy valamit tegyél! Ez az e-mail-es dolog elég hülye ötlet, és nem is tudod megvalósítani hacsak nincs kódtötő programod.
12/17 A kérdező kommentje:
nah végre,hogy leesett.Ha kell kiállok magamért,ha ugy látom,hogy érdemes.De csak az igazat akarom tudni,hogy ő volt-e.Valahogy úgy,hogy ő ne tudja meg,hogy én megtudtad,azt,hogy ő mit csinált.
2011. jún. 29. 17:30
14/17 A kérdező kommentje:
mért lennék én bunkó?
Haggyam,hogy mindenkit ellenem forditson?
2011. jún. 30. 14:03
15/17 anonim válasza:
Azért vagy az,mert éppen egy bűncselekmény végrehajtásához kérsz segítséget az interneten,te igen egyszerű gyerek.
16/17 A kérdező kommentje:
Akkor várom az olyan tippeket ami legális és ki tudom deríteni vele az igazságot.
2011. jún. 30. 15:48
17/17 anonim válasza:
Na látod!Tudsz te nyitott is lenni!Nem tudok mást mondani,vagy őszinte veled a lány és tudtok beszélni,vagy nem .De!Azt tudd,hogy ha ő nem akarja,senki nem fog bekavarni köztetek.Ennyi.Ha ezt elnézi,tűri,akkor részéről ez a kifogás a megoldás arra,hogyan koptasson le téged.Másra keni!Legyél őszinte,egyenes,szókimondó,de ne durva. ennyit tudok javasolni,ne rágd magad,állj elé és kérdezd őt.mond neki,hogy ez neked fáj.de ne könyörögj!
102/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!