Szeretnék kicsit szétnézni az egyik ismerősöm e-mail-jei között de nem tom a jelszót, ki tud nekem ebben segíteni?
Figyelt kérdés
De ugy akarom,h ő ne tudja meg2011. jún. 29. 15:10
1/17 anonim válasza:
Hülye lesz aki segít, édes anyád nem tanította meg hogy nem illik mások dolgai közt turkálni? Neked ez hogy esne??
2/17 anonim válasza:
-.-..ezért én nagyon megcsapnálak.
3/17 A kérdező kommentje:
azért akarok szétnézni,mert szerintem ellenem hagnolt egy csajt.jó okom van ezt hinni,de szeretnék megbizonyosodni róla.ezért kell a segítség
2011. jún. 29. 15:24
4/17 anonim válasza:
Csatlakoznék "drakonak szolics" fegyvertárshoz!
5/17 A kérdező kommentje:
de érsétek meg,hogy valahogy muszáéj megtudnom,hogy ő-e aki ellenem hangolta-e a csajt.Tőle mégsem kérdezhetem meg tuti,h letagadná.Megasztán a buszon álltalában mögém ül és a bnőjével engem kibeszélnek,ugy hogy ott ülök elöttük.Eddig még jót nem hallottam tőlük.De ilyen kor próbálok nem oda figyelni.Ezért akarok belépni az e-mail címébe,mert meg akarom tudni,h ő volt-e vagy sem.
2011. jún. 29. 16:15
6/17 anonim válasza:
ha megteszed,ő feljelent ha észreveszi,és te mész a bíróságra!
Üdvözlet innen:a paraszt :D
7/17 A kérdező kommentje:
jó akkor ha olyan okosak vagytok,akkor hogy deritsemki?
Várom az ötleteket.
2011. jún. 29. 16:50
8/17 anonim válasza:
Csak egy kérdés: és mit csinálsz, ha megtudod hogy ő az?
Akkor inkább sz@rd le őket nagy ívben, és a problémát old meg velük, ne avval az e-mail-lel szórakozz már! Vagy csapd meg, aztán ha megérdemelte, jó minden, ha nem, akkor így járt. :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem is felejtős a dolog.
üdv: a paraszt ")
10/17 A kérdező kommentje:
soha semmilyen körülmények között nem emelek kezet nőre.Nem csinálnék vele semmit,max annyit,hogy akkor én is keresztbe tennék neki azt akkor egálban lennénk
2011. jún. 29. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!