Én megőrültem, ez normális? :OO
Hallgattam egy zenét(dán, de nekem nagyon tetszik)
és úgy belefeledkeztem az éneklésbe, hogy teljes hangerőre vettem(panel:D)és elgondolkoztam, hogy ha kijárom jövőre a 8. -at akkor melyik suliba megyek, meg rendőr leszek, és elképzeltem egy akciót, miközben én tettest fogok el és láttam magamat, hogy, h nézek ki:S
Ez normális?13/L
am ez a zene:
http://www.youtube.com/watch?v=UUG6qXCsG-A
Tetszik?:-P
Megint meghallgattam és most az jutott eszembe, hogy milyen csodálatos az élet, és majd megyek strandolni meg az uncsiméknál alszok :S
13/L
szerintem normális:) csak álmodoztál, nincs ebben semmi:) a zene miatt felvidultál és azért:) persze azért rossz dolgokról ne álmodozz, csak jókról:D
szia:D
Tök jó ez a zene,teljesen normális,hogy álmodozol,ebben a korban szerintem nagyon sokan álmodoznak. .. :D (én is ^^) Olyan jó ez a szám.*.* Köszi,hogy megmutattad.
13/L
Köszönjük,hogy megosztottad velünk az érzéseidet!
Milyen kérdés volt? Ja,nem tetszik nekem a zene.
Áh, ebben semmi rossz nincs, de rossz dolgokról nem álmodozok :DD
Sikerült átcsalogatnom a jobboldali szomszédot, cöhh...-_-
Nézd, én egy komoly, felnőtt (26) háziasszony vagyok...
A heti nagytakarítás jelentős részét énekeléssel és táncikálással töltöm, a reggeli és délutáni buszozást meg azzal, hogy kb. teljes filmeket vetítek le magamnak fejben. :)
De azért a hangerővel vigyázz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!