Kedvenc idézet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:00
1/23 anonim válasza:
"mindent le kell szarni... még a szart is le kell szarni..."
2/23 anonim válasza:
nekem az EZEL bosszú mindhalálig című sorozat összes idézete:D(L)
3/23 anonim válasza:
Mindenki hülyének nézne ha leírnám a kedvenc idézetemet xD
4/23 anonim válasza:
"Isten egyik prototípusa vagyok,egy csodálatos mutáns,egy olyan valaminek,amit nem akartak kipróbálni sorozat gyártásban.Túl bizarr,hogy éljek,túl ritka,hogy meghaljak..."
Imádom:)
5/23 anonim válasza:
Az ember legdrágább kincse az élet. Csak egyszer van része benne, és azt úgy kell végigélnie, hogy ne keljen kínzó fájdalommal visszagondolnia a céltalanul elfecsérelt évekre, ne kelljen szégyenkeznie a becstelen sors miatt. (fejből írtam, a szerző vmi orosz)
7/23 Neménvagyokaz válasza:
"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka."
8/23 anonim válasza:
"Az élet csak egy út, ami felkészít a halálra"
//Ismeretlen//
"Az élet egy játék, amit egyszer úgyis elveszítesz"
//Ismeretlen//
"Az élet egy vicc, aminek a halál a csattanója"
//Ismeretlen//
9/23 anonim válasza:
"She’s got her lipstick on
Here I come, da da dum
She’s got her lipstick on
Hit and run, then I’m gone"
//Jedward - Lipstick//
:D
10/23 anonim válasza:
"Ha egy történeten sehogy se tudsz változtatni felesleges tudni mi lesz a vége. Haladni kell az eseményekkel."
az utolsótól kérném, ha már magyar oldalon vagyunk, próbálja magyarul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!